28/11/2020 21:01:31

«Το καράβι άρχισε να βυθίζεται κι εγώ είμαι έξω από αυτό» - Ξέσπασμα Χατζηβασιλείου κατά ALPHA

«Το καράβι άρχισε να βυθίζεται κι εγώ είμαι έξω από αυτό» - Ξέσπασμα Χατζηβασιλείου κατά ALPHA - Media

 

Το παρασκήνιο της αποχώρησής της από τον ALPHA αποκάλυψε η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια από τη Θεσσαλονίκη ολοκλήρωσε τη συνεργασία της με το κανάλι. Το συμβόλαιό της έληξε το καλοκαίρι και τελικά δεν ανανεώθηκε. Η ίδια μίλησε στην Έμυ Λιβανίου για το τέλος της συνεργασίας της με τον ALPHA. Όπως είπε μεταξύ άλλων η πρόταση που της κατατέθηκε ήταν προσβλητική για την ίδια.

«Κανένας δεν μπορεί να καταλάβει γιατί έφυγα από τον Alpha, αλλά δεν έχει σημασία. Αυτό που μου πρότειναν να κάνω, εμένα δεν μου άρεσε καθόλου, ένα τηλεπαιχνίδι το οποίο δεν είναι να πω ότι με αντιπροσωπεύει. Μετά από όλη αυτή τη διαδρομή δεν ήταν να κάνω τηλεπαιχνίδι, σίγουρα όχι. Νομίζω ήταν και λίγο προσβλητική αυτή η πρόταση. Εμένα με υποχρέωσαν να βγω από ένα καράβι που είχε μια πολύ ωραία ροή, έναν πολύ ωραίο πλου. Γιατί μου είπαν ή θα το κάνεις αυτό ή θα σταματήσεις. Λέω προτιμώ να σταματήσει η συνεργασία μας και βγαίνω από το καράβι. Εγώ βγήκα από το καράβι ενώ ήταν σταθερό και ασφαλές. Πού είναι τώρα το καράβι; Το καράβι άρχισε να βυθίζεται κι εγώ είμαι έξω από αυτό», ανέφερε η παρουσιάστρια.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.