search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 04:58
MENU CLOSE

«Το καράβι άρχισε να βυθίζεται κι εγώ είμαι έξω από αυτό» – Ξέσπασμα Χατζηβασιλείου κατά ALPHA

23.11.2019 11:56
Ξεσπά η Χατζηβασιλείου κατά του Alpha: Μου ανακοίνωσαν την απόλυση τηλεφωνικώς (Video) - Media

 

Το παρασκήνιο της αποχώρησής της από τον ALPHA αποκάλυψε η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια από τη Θεσσαλονίκη ολοκλήρωσε τη συνεργασία της με το κανάλι. Το συμβόλαιό της έληξε το καλοκαίρι και τελικά δεν ανανεώθηκε. Η ίδια μίλησε στην Έμυ Λιβανίου για το τέλος της συνεργασίας της με τον ALPHA. Όπως είπε μεταξύ άλλων η πρόταση που της κατατέθηκε ήταν προσβλητική για την ίδια.

«Κανένας δεν μπορεί να καταλάβει γιατί έφυγα από τον Alpha, αλλά δεν έχει σημασία. Αυτό που μου πρότειναν να κάνω, εμένα δεν μου άρεσε καθόλου, ένα τηλεπαιχνίδι το οποίο δεν είναι να πω ότι με αντιπροσωπεύει. Μετά από όλη αυτή τη διαδρομή δεν ήταν να κάνω τηλεπαιχνίδι, σίγουρα όχι. Νομίζω ήταν και λίγο προσβλητική αυτή η πρόταση. Εμένα με υποχρέωσαν να βγω από ένα καράβι που είχε μια πολύ ωραία ροή, έναν πολύ ωραίο πλου. Γιατί μου είπαν ή θα το κάνεις αυτό ή θα σταματήσεις. Λέω προτιμώ να σταματήσει η συνεργασία μας και βγαίνω από το καράβι. Εγώ βγήκα από το καράβι ενώ ήταν σταθερό και ασφαλές. Πού είναι τώρα το καράβι; Το καράβι άρχισε να βυθίζεται κι εγώ είμαι έξω από αυτό», ανέφερε η παρουσιάστρια.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24