search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 06:04
MENU CLOSE

Δήμαρχος Θάσου: Εκτεταμένες ζημιές σε δρόμους, γέφυρες, σπίτια και επιχειρήσεις

23.11.2019 15:00
Δήμαρχος Θάσου: Εκτεταμένες ζημιές σε δρόμους, γέφυρες, σπίτια και επιχειρήσεις  - Media

 

Τις εκτεταμένες ζημιές που σημειώθηκαν στο νησί του λόγω της χθεσινής κακοκαιρίας περιέγραψε μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6 o δήμαρχος Θάσου Λευτέρης Κυριακίδης.

«Προσπαθούμε να κάνουμε ότι μπορούμε γιατί από τη Δευτέρα αναμένεται ένα νέο σφοδρό κύμα κακοκαιρίας», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Κυριακίδης.

«Η νύχτα πέρασε ομαλά, σήμερα από το πρωί έχει αρχίσει ξανά να βρέχει. Πριν λίγο υποδεχθήκαμε τα μηχανήματα του στρατού που θα διανεμηθούν στις πληγείσες περιοχές. Έγινε μία σύσκεψη στο δημαρχείο και κατανείμαμε σε τρία κλιμάκια τις μονάδες του στρατού και βρίσκονται καθ’ οδόν στις πληγείσες περιοχές», σημείωσε ο δήμαρχος Θάσου.

Όπως τόνισε, ο δήμος προσπαθεί να κάνει ό,τι μπορεί για τη θωράκιση της περιοχής γιατί από τη Δευτέρα αναμένεται ένα σφοδρό κύμα κακοκαιρίας. «Προσπαθούμε με τον στρατό και με τα δικά μας μηχανήματα να κάνουμε κάποιες εργασίες ώστε αν το κύμα αυτό έρθει στη Θάσο να μπορέσουμε να το αντιμετωπίσουμε».

Αναφορικά με τις «πληγές» της χθεσινής κακοκαιρίας είπε: «Υπάρχουν υπόγεια πλημμυρισμένα και επιχειρήσεις όπου έχουν σημειωθεί εκτεταμένες ζημιές». Επίσης, σύμφωνα με τον ίδιο, μεγάλες ζημιές υπάρχουν και στο οδικό δίκτυο, στους αγροτικούς δρόμους, σε γέφυρες, στο δίκτυο της ύδρευσης–άρδευσης και αποχέτευσης.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33