24/02/2020 05:21:41

Βαγγέλης Σταθόπουλος: Δεν ήξερα καν την Επαναστατική Αυτοάμυνα - Έμεινα μ@λ@κ@ς (Audio)

Βαγγέλης Σταθόπουλος: Δεν ήξερα καν την Επαναστατική Αυτοάμυνα - Έμεινα μ@λ@κ@ς  (Audio) - Media

 

Την άγνοιά του ακόμα και για την ύπαρξη της οργάνωσης «Επανασταική Αυτοάμυνα» δήλωσε, σε συνέντευξή του στο Omniatv, ο Βαγγέλης Σταθόπουλος. 

Ο Σταθόπουλος επίσημανε πως μετά την αποφυλάκιση για τον «Επαναστατικό Αγώνα» ασχολούνταν με τις πολεμικές τέχνες και πως ζούσε μια ήρεμη ζωή.

«Εμεινα μ@λ@κ@ς», σημείωσε χαρακτηριστικά και τόνισε πως ο συγκατηγορούμενός του, ο οποίος φέρεται να περιέγραψε τη μεταφορά της γιάφκας αλλά και τη ληστεία στο Χολαργό, το έκανε για να έχει ευνοϊκότερη μεταχείριση σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου.

Περιέγραψε μάλιστα τη στιγμή της σύλληψής του και τα χτυπήματα που του κατάφεραν αστυνομικοί χτυπώντας του το κεφάλι στο έδαφος. 

Για τον τραυματισμό του Χατζηβασιλειάδη

Ο Βαγγέλης Σταθόπουλος αναφέρθηκε και στην ημέρα του τραυματισμού του καταζητούμενου Δημήτρη Χατζηβασιλειάδη. 

Όπως περιέγραψε τυχαία εκείνη την ημέρα κάποιος του τηλεφώνησε και του είπε πως ήταν τραυματισμένος. Έτσι πήγε μόνο για να του δώσει τις πρώτες βοήθειες: «Θα το έκανα για κάθε σύντροφο του χώρου», ανέφερε χαρακτηριστικά επισημαίνοντας πως μετά από εκείνη τη φορά δεν τον ξαναείδε.

Μάλιστα αναφέρθηκε και στη ληστεία στο Χολαργό, τονίζοντας πως δεν έχει καμία ανάμειξη με το περιστατικό.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.