search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 07:07
MENU CLOSE

Τραγικός θάνατος 18χρονης Ουκρανής πρωταθλήτριας – Παρασύρθηκε από τρένο (Photo)

24.11.2019 14:57
Τραγικός θάνατος 18χρονης Ουκρανής πρωταθλήτριας - Παρασύρθηκε από τρένο (Photo) - Media

 

Εφυγε με τραγικό τρόπο από τη ζωή η ανερχόμενη Ουκρανή πυγμάχος Αμίνα Μπουλάκχ.

Η 18χρονη πρωταθλήτρια παρασύρθηκε από τρένο τη στιγμή που περνούσε από μία διάβαση κι ενώ ήταν αφοσιωμένη στο κινητό της ακούγοντας μουσική με ακουστικά.

Oπως αναφέρει το Eθνος, η Αμίνα θεωρείτο ένα από τα μεγάλα ταλέντα της ουκρανικής πυγμαχίας έχοντας ήδη αρκετές διακρίσεις στις μικρές κατηγορίες. Μόλις τον περασμένο Σεπτέμβριο κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που έγινε στη Βουλγαρία.

«’Ηρθε σε εμένα όταν ήταν δέκα ετών και μου είπε πως ήθελε να γίνει μποξέρ. Δεν προπονούσα γυναίκες τότε. Ηταν ένα μεγάλο ταλέντο» ανέφερε ο προπονητής της Βίκτορ Φεσέτσκο, ο οποίος προτού ενημερωθεί για το τραγικό γεγονός προσπαθούσε να καθησυχάσει τη μητέρα της άτυχης νεαρής αθλήτριας, που ανησυχούσε.

Η άτυχη Ουκρανή η οποία είχε μεγάλο ζήλο για την πυγμαχία, κάτι που είχε σαν συνέπεια στα τουρνουά όπου συμμετείχε να σαρώνει τα μετάλλια. Σπούδαζε στην Πολωνία και είχε επιστρέψει στην πατρίδα της για διακοπές…

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 07:05