search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:57
MENU CLOSE

Επανεμφάνιση – στήριξη Σουφλιά μετά από χρόνια

24.11.2019 15:57
Επανεμφάνιση - στήριξη Σουφλιά μετά από χρόνια  - Media

 

Επανεμφάνιση του επι σειρά ετών υπουργού της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργου Σουφλιά, μέ ενα άρθρο του που δημοσιεύθηκε στο Βήμα της Κυριακής και στο οποίο ο Γιώργος Σουφλιάς σχολιάζει τις αλλαγές στο θέμα της Παιδείας.

Στο άρθρο του με τίτλο «η επανάσταση του αυτονόητου» αναλύει τις πρόσφατες αλλαγές που θεσμοθέτησε η Νέα Δημοκρατία τόσο για το Πανεπιστημιακό Άσυλο όσο και για σειρά άλλων ζητημάτων που έχουν να κάνουν με την εκπαίδευση όπως το θέμα της αριστείας, της κριτικής ικανότητας και της διαρκούς εκπαίδευσης, και στηρίζει την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη και την Νίκη Κεραμέως.

Η επανεφάνιση αυτή του Γιώργου Σουφλιά έρχεται μετά απο χρόνια καθώς ο πρώην υπουργός δεν είχε κάνει κάποια παρέμβαση τα τελευταία χρόνια.

Υπενθυμίζεται πως ο Γιώργος Σουφλιάς είχε χρηματίσει και υπουργός Παιδείας κατά την περίοδο της κυβέρνησης Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:57