search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:11
MENU CLOSE

Αντίνοος Αλμπάνης: Η αλήθεια για το τέλος της συνεργασίας του με τον ΣΚΑΪ (Video)

25.11.2019 11:04
Συγκλονίζει ο Αντίνοος Αλμπάνης: «Η φωτογραφία τραβήχτηκε την ήμερα που ήθελα να ουρλιάξω…» (photo) - Media

 

Στην κάμερα της εκπομπής “Στη φωλιά των Κου Κου” μίλησε ο Αλκίνοος Αλμπάνης αποκαλύπτοντας -μεταξύ άλλων- τις δύσκολες στιγμές που βίωσε κατά τη διάρκεια των θεπαπειών που έκανε προκειμένου να ξεπεράσει το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει με την υγεία του

«Την περίοδο που γινόταν η στελέχωση των σειρών και έκανα ραντεβού με παραγωγούς, ήταν η περίοδος εκείνη που ήμουν σε θεραπείες. Ήταν ήδη πολύ ταλαιπωρημένος ο οργανισμός μου και ήξερα ότι θα ήταν ένας δύσκολος χειμώνας, οπότε έπρεπε κάπως να προφυλάξω τον εαυτό μου, να κρατήσω δυνάμεις και να μπορέσω να δυναμώσω κι εγώ. Δεν σου κρύβω ότι πριν τελειώσει το “Φινιστρίνι” χρειάστηκε δύο φορές να διακόψω στα μισά την παράσταση για λίγο. Είχα πολύ πίστη στον εαυτό μου και είπα ότι πρέπει να το παλέψεις και πρέπει να είσαι δυνατός. Αν έμενα στο σπίτι μου θα ήμουν μίζερος πολύ και δυστυχισμένος. Η παρουσία του σκυλιού στο σπίτι ήταν πάρα πολύ σημαντική, ήταν βάλσαμο η παρουσία της. Το ότι ερχόταν στην αγκαλιά μου και κούρνιαζε σε στιγμές που εγώ δεν ήμουν καλά, ήταν ωραίο», ανέφερε με τρυφερότητα ο Αντίνοος Αμπάνης.

Αναφορικά με το τέλος της συνεργασίας του με τον ΣΚΑΪ, αλλά και τον ντόρο που δημιουργήθηκε γύρω από το θέμα, ο ηθοποιός είπε: «Δεν ξέρω γιατί πήρε τόση έκταση η διακοπή της συνεργασίας μου με τον ΣΚΑΪ. Για εμάς τους ελεύθερους επαγγελματίες είναι μια πραγματικότητα, κάτι συνηθισμένο»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:10