search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 11:43
MENU CLOSE

Ο Γηρυόνης ανάγκασε την ΓΕΝΟΠ σε αναστολή της 48ωρης απεργίας

25.11.2019 11:27
Ο Γηρυόνης ανάγκασε την ΓΕΝΟΠ σε αναστολή της 48ωρης απεργίας - Media

 

Αναστέλλει τις προγραμματισμένες κινητοποιήσεις της η ΓΕΝΟΠ–ΔΕΗ λόγω των εν εξελίξει φαινομένων της κακοκαιρίας Γηρυόνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες σε συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε προ ολίγου, το ΔΣ της ΓΕΝΟΠ–ΔΕΗ αποφάσισε να «τρενάρει» τη 48ωρη απεργία που επρόκειτο να ξεκινήσει από το βράδυ της Δευτέρας, λόγω των επιπτώσεων της κακοκαιρίας Γηρυόνης.

Υπενθυμίζεται ότι η απεργία της ΓΕΝΟΠ θα ξεκινούσε από τα μεσάνυχτα της Τρίτης προς Τετάρτη.

Πέραν της απεργιακής κινητοποίησης, η ΓΕΝΟΠ έχει προγραμματίσει τρίωρη στάση εργασίας (12:00 – 15:00) για τη Λινγιτική Μεγαλόπολης και από τις 15:00 έως τις 18:00 για τα Ορυχεία και τους Σταθμούς της Δυτικής Μακεδονίας, προκειμένου οι εργαζόμενοι να συμμετάσχουν στα συλλαλητήρια που θα πραγματοποιηθούν σήμερα (12:00 Μεγαλόπολη και 17:00 Πτολεμαΐδα).

Σύμφωνα με την αρχική ανακοίνωση της ΓΕΝΟΠ – ΔΕΗ, η απεργία στα Ορυχεία θα ξεκινούσε σήμερα Δευτέρα 11:00 το βράδυ κατά την έναρξη της νυχτερινής βάρδιας

Η ΓΕΝΟΠ διαφωνεί με ρυθμίσεις του νομοσχεδίου για την ΔΕΗ που συζητείται στη Βουλή και προβλέπει, μεταξύ άλλων, την κατάργηση της μονιμότητας για τους νεοπροσλαμβανόμενους στην επιχείρηση.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 11:42