search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 06:39
MENU CLOSE

Έκθεσης της Ε.Ε. για τις αγορές των Ναρκωτικών παρουσιάζει ο Αβραμόπουλος την Τρίτη

25.11.2019 13:42
Έκθεσης της Ε.Ε. για τις αγορές των Ναρκωτικών παρουσιάζει ο Αβραμόπουλος την Τρίτη - Media

Την Τρίτη 26 Νοεμβρίου, ο Ευρωπαίος Επίτροπος για τη Μετανάστευση, τις Εσωτερικές Υποθέσεις και την Ιθαγένεια, Δημήτρης Αβραμόπουλος, θα παρουσιάσει στις Βρυξέλλες μαζί με τους Εκτελεστικούς Διευθυντές του Ευρωπαϊκού Οργανισμού για τα Ναρκωτικά – EMCDDA κ. Alexis Goosdeel και της Ευρωπαϊκής Αστυνομικής Υπηρεσίας – EUROPOL κα Catherine De Bolle, την Ευρωπαϊκή Έκθεση του 2019 για τις αγορές των ναρκωτικών. Σημειώνεται ότι ο κ. Αβραμόπουλος είναι ο πολιτικός προϊστάμενος και των δύο Ευρωπαϊκών Οργανισμών.

Η Έκθεση επισημαίνει την αυξανόμενη σημασία της αγοράς και της παραγωγής των ναρκωτικών στην Ευρώπη και αναφέρει τις τάσεις όσον αφορά στην πορεία των ναρκωτικών από την παραγωγή και τη διακίνηση μέχρι τη διανομή και την πώλησή τους. Περιγράφει επίσης τις ευρύτερες επιπτώσεις των ναρκωτικών ουσιών τόσο για την υγεία όσο και για την ασφάλεια των πολιτών της ΕΕ και υπογραμμίζει την ανάγκη για μια ολιστική προσέγγιση των πολιτικών για την καταπολέμηση των ναρκωτικών. Η συνέντευξη Τύπου θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 10:00 (CET) στο Διεθνές Κέντρο Τύπου του Résidence Palace (Rue de la Loi 155) και θα μεταδοθεί ζωντανά από το Ευρωπαϊκό Δορυφορικό κανάλι EbS.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 06:39