15/02/2020 09:59:59

Μετεωρολογικός σταθμός: Νέα ρεκόρ ψύχους τον φετινό χειμώνα

Άστατος ο καιρός την Τρίτη - Σε ποιες περιοχές θα χιονίσει - Media

 

Έτοιμο να αντιμετωπίσει τον πιο ψυχρό χειμώνα του αιώνα βρίσκεται το Ηνωμένο Βασίλειο, σύμφωνα με εκτιμήσεις της βρετανικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας.

Η εθνική μετεωρολογική υπηρεσία υποστηρίζει ότι οι μακροπρόθεσμες προβλέψεις δείχνουν το αντίθετο.

Η μετεωρολογική υπηρεσία Met Office εξέδωσε τις προβλέψεις της εν όψει των ισχυρισμών ότι θα μπορούσαν να υπάρξουν χιονοθύελλες μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου.

Η πρόγνωση είναι μια καλή είδηση ​​για τους Βρετανούς που αγωνίζονται με τους αυξημένους λογαριασμούς θέρμανσης - όπως ισχυρίζεται το Met Office, είναι πιθανότερο ότι οι Βρετανοί θα δουν έναν «πιο ήπιο» χειμώνα απ 'ότι συνήθως, αναφέρει το Chronicle Live.

Ο μετεωρολογικός σταθμός της Exacta την περασμένη εβδομάδα προέβλεψε ότι το Ηνωμένο Βασίλειο θα μπορούσε να δει « ψύχος ή χιόνι να ξεπερνά το ρεκόρ των τελευταίων 100 χρόνων αυτό το χειμώνα».

Ωστόσο, σύμφωνα με το Met Office, οι θερμοκρασίες στο Ηνωμένο Βασίλειο τον Δεκέμβριο θα μπορούσαν να είναι πάνω από το μέσο όρο για την εποχή του χρόνου.

Εκπρόσωπος του Met Office δήλωσε: «Αυτή τη στιγμή, το μεγαλύτερο εύρος που εξετάζουμε είναι ο Ιανουάριος, αλλά αυτό δεν είναι μια πρόβλεψη, είναι μια πιθανότητα. Πιθανότατα θα δούμε πιο ήπιες από τις μέσες συνθήκες - έτσι, όχι το πιο πολύ ψύχος εδώ και 100 χρόνια, ή μια καταρρέουσα πολική δίνη».

Το Γραφείο Met δήλωσε ότι στις αρχές Δεκεμβρίου θα σημειωθούν έντονες βροχοπτώσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο, με χιόνι στους βόρειους λόφους μέχρι τις 5 Δεκεμβρίου.

Στη συνέχεια, θα μπορούσαν να πέσουν κι άλλο οι θερμοκρασίες και να εμφανιστεί ομίχλη και παγετός στα βόρεια.

Από τις 6 έως τις 20 Δεκεμβρίου, περισσότερες βροχές και ισχυροί άνεμοι πρόκειται να πλήξουν το Ηνωμένο Βασίλειο, κυρίως στη Δύση.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.