search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:28
MENU CLOSE

Σημάδι ζωής από τη Folli Follie: Ανοίγει Factory Outlet-Πού θα είναι (photos)

25.11.2019 15:01
Folli Follie: Ενέργειες για την αποκοπή της εταιρείας από τους βασικούς της μετόχους - Media

 

Μία έστω και μικρή «αχτίδα αισιοδοξίας» αφήνει για τη μελλοντική πορεία της Folli Follie, η είδηση ότι ανοίγει τρίτο Factory Outlet, που είναι μία από τις λίγες δραστηριότητες που έχουν απομείνει στον όμιλο. Πλέον και με το άνοιγμα ενός ακόμη καταστήματος στοχεύουν στο smart shopping καλύπτοντας τις ανάγκες των σύγχρονων καταναλωτών. Όλα αυτά τα βρίσκουν οι πελάτες στο νέο κατάστημα που άνοιξε στον Άγιο Στέφανο, ένα ολοκαίνουριο “hyper-local’ concept store.

Folli Follie: Σημάδια ζωής. Πού ανοίγει τρίτο factory -outlet στην Αττική

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας:

 

Το νέο Factory Outlet στον Άγιο Στέφανο άνοιξε τις πόρτες του στο fashion κοινό με ένα καινούριο ‘hyper-local’ concept store, το οποίο στοχεύει να καλύψει τις ανάγκες των σύγχρονων καταναλωτών που επιζητούν ευκολία και εξυπηρέτηση στις αγορές τους, φέρνοντας το smart shopping πιο κοντά τους -εκεί που ζουν και εργάζονται.

 

Σε έναν εμπορικό χώρο έκτασης 600 τ.μ. και μοντέρνας αισθητικής δίνονται επιλογές από 56 διεθνή επώνυμα brands για τη γυναίκα, τον άνδρα και το παιδί (όπως Nike, Converse, UGG, Juicy Couture, Samsonite, κ.α.) σε τιμές outlet καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

 

Τo Factory Outlet Αγίου Στεφάνου βρίσκεται στον παράδρομο της Eθνικής Oδού Αθηνών-Λαμίας στο ύψος του 22ου χιλιομέτρου με κατεύθυνση προς Λαμία -σε απόσταση 5 λεπτών από την έξοδο Βαρυμπόμπης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:26