search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:44
MENU CLOSE

Λόγω… κακοκαιρίας: Ελεύθερα τα διόδια σε Ελευσίνα και Αγίους Θεοδώρους

25.11.2019 17:41
4963514.jpg
 
Περισσότερες από 300 κατοικίες εκτιμάται ότι έχουν υποστεί ζημιές στην Κινέτα από τις πλημμύρες όπως προκύπτει από την αυτοψία που έκανε στην πληγείσα περιοχή ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής συνοδευόμενος από τον γενικό γραμματέα Υποδομών Γιώργο Καραγιάννη.
 
Ήδη οι υπηρεσίες του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών πραγματοποίησαν περίπου 100 αυτοψίες σε κατοικίες που υπέστησαν ζημίες.
 
Ο κ Καραμανλής συνομίλησε με τους κατοίκους της Κινέτας και τον δήμαρχο Μεγαρέων Γρηγόρη Σταμούλη και τον αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής Ελευθέριο Κοσμόπουλο.
 
Νωρίτερα μαζί με τον κ Καραγιάννη επισκέφθηκαν το 60ο χλμ της εθνικής οδού Αθηνών – Κορίνθου, όπου επέβλεψαν τη διαδικασία αποκατάστασης της κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου.
 
Με εντολή του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών οι πολίτες δεν θα καταβάλουν το αντίτιμο των διοδίων στους σταθμούς της Ελευσίνας και των Αγίων Θεοδώρων μέχρι να αποκατασταθεί η λειτουργία του αυτοκινητόδρομου.
 
Εν τω μεταξύ οι υπεύθυνοι της Ολυμπίας Οδού διαβεβαιώνουν ότι μέχρι αργά το βράδυ θα δοθεί στην κυκλοφορία και το ρεύμα της Εθνικής Οδού προς Κόρινθο.
 
Ήδη έχουν μεταφερθεί από το οδόστρωμα τα φερτά υλικά που μεταφέρθηκαν από το βουνό στο οδόστρωμα και σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία γίνεται καθαρισμός της ασφάλτου από τις λάσπες.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:44