search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:26
MENU CLOSE

Αποχώρηση «κοινή συναινέσει» από τον ΣΚΑΪ

25.11.2019 18:47
Δεν θα βγει στον αέρα: Το project του ΣΚΑΪ που τελικά μπαίνει στον «πάγο» - Media
 
Αποχωρεί από τη διεύθυνση επικοινωνίας και μάρκετινγκ του ΣΚΑΪ η Αμαλία Κυπαρίσση. Είχε αναλάβει τον συγκεκριμένο τομέα του καναλιού του Φαλήρου στις αρχές του περασμένου Απριλίου μετά την αποχώρηση του Χάρη Γούλιου από τη συγκεκριμένη θέση.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr το διαζύγιο είναι απόλυτα συναινετικό, πραγματοποιείται σε καλό κλίμα μεταξύ των δύο πλευρών και η συνεργασία ολοκληρώνεται στο τέλος του μήνα.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η παραίτηση της Αμαλίας Κυπαρίσση σχετίζεται με προσωπικούς λόγους και μάλιστα είχε ενημερώσει εδώ και αρκετό καιρό για την πρόθεσή της αυτή τα αρμόδια στελέχη του ΣΚΑΪ.
 
Άλλωστε μιλώντας σε συνεργάτες της έκανε λόγο για άψογη σχέση με την ανώτερη διοίκηση και την ιδιοκτησία του ΣΚΑΪ κατά το διάστημα της συνεργασίας τους.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:25