search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:02
MENU CLOSE

Τέλος οι φωτογραφίες με «καυτά» μπικίνι για την Κιμ Καρντάσιαν

25.11.2019 18:58
Forbes σε Κιμ Καρντάσιαν: Λυπούμαστε αλλά δεν είστε δισεκατομμυριούχος - Media

 

Μετά από μια δεκαετία που το Instagram της αφήνε πολύ λίγα πράγματα στη φαντασία, η Κιμ Καρντάσιαν αποφάσισε να σταματήσει να ανεβάζει φωτογραφίες της με καυτά μπικίνι.

Μιλώντας στο New Yorker, η σελέμπριτι είπε ότι «νομίζω ότι απλώς δεν μου αρέσει πλέον να βγάζω τόσες πολλές φωτογραφίες με μπικίνι στρινγκ».

Πάντως, στην απόφασή της φαίνεται ότι έπαιξαν ρόλο και οι επαφές της με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, με τον οποίο συνεργάζεται για την αναμόρφωση του συστήματος των φυλακών.

«Σκέφτηκα, ΟΚ, είμαι στον Λευκό Οίκο και την επόμενη μέρα ποζάρω σε μια τρελή σέλφι με μπικίνι και ξαφνικά σκέφτομαι “ελπίζω να μην τη δουν” γιατί θα πρέπει να πάω ξανά την επόμενη εβδομάδα», εξήγησε.

Παραδέχθηκε, δε, ότι δεν μπορούσε να μπει στο Instagram χωρίς να πέσει πάνω σε άκρως αποκαλυπτικές φωτογραφίες της ίδιας ή άλλων γυναικών, οπότε δεν μπορούσε να το δείξει στα παιδιά της.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:00