search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 22:05
MENU CLOSE

Δρόμοι μετατράπηκαν ξανά σε ποτάμια στην πολύπαθη Θάσο (Video)

26.11.2019 07:28
Δρόμοι μετατράπηκαν ξανά σε ποτάμια στην πολύπαθη Θάσο (Video) - Media

 

Νέες πλημμύρες προκλήθηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας στην Θάσο. Απελπισμένοι οι κάτοικοι είδαν να πλημμυρίζουν ξανά τα σπίτια και τα καταστήματά τους, ενώ δρόμοι μετατράπηκαν ξανά σε ποτάμια.

Όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική, στη Θάσο η Υπηρεσία δέχθηκε επτά κλήσεις για αντλήσεις υδάτων στην περιοχή του Λιμένα και στην ίδια περιοχή πραγματοποίησε μεταφορά τεσσάρων ατόμων σε ασφαλές σημείο από ισόγεια κατοικία.

Η κακοκαιρία προκάλεσε προβλήματα επίσης στην Ιερισσό και στην Ολυμπιάδα Χαλκιδικής. Από τις δυο αυτές περιοχές, η Πυροσβεστική, λόγω της έντονης βροχόπτωσης, δέχθηκε 25 κλήσεις και πραγματοποίησε 14 αντλήσεις. Εξάλλου στην Ιερισσό στήθηκε επιχείρηση για την μεταφορά άνδρα που είχε εγκλωβιστεί σε ποιμνιοστάσιο και είναι καλά στη υγεία του.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 22:05