search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 03:58
MENU CLOSE

Γουρούνι κυνήγησε και δάγκωσε ρεπόρτερ που μετέδιδε ζωντανά στην εκπομπή του Παπαδάκη (Video)

26.11.2019 07:38
Γουρούνι κυνήγησε και δάγκωσε ρεπόρτερ που μετέδιδε ζωντανά  στην εκπομπή του Παπαδάκη  (Video) - Media

 

Όταν ο ρεπόρτερ είναι στον δρόμο, μπορεί να του συμβούν πολλά απίθανα αλλά και ευτράπελα. Ένα από αυτά συνέβη το πρωί στον ρεπόρτερ Λάζο Μαντικό, στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη.

Ο Παπαδάκης σηκώθηκε και προχώρησε στο video wall για να συνδεθεί με τον Μαντικό που βρισκόταν στην Κινέτα και κάλυπτε τις πλημμύρες και τις καταστροφές.

Η σύνδεση έγινε αλλά αντί να φανεί ο ρεπόρτερ «στημένος» για να μεταδώσει, εμφανίσθηκε ένα πουά μεγάλο γουρούνι το οποίο τον κυνηγούσε και δεν τον άφηνε σε ησυχία. Όπου πήγαινε ο Μαντίκος, πήγαινε και το γουρούνι και μάλιστα κάποιες φορές του έριχνε και μερικές δαγκωνιές και ο ρεπόρτερ ούρλιαζε.

Ο Παπαδάκης αιφνιδιάστηκε με αυτό που έβλεπε και δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα γέλια του με την περιπέτεια του συνεργάτη του.

Φυσικά η σύνδεση έμεινε ανολοκλήρωτη με τον ρεπόρτερ της εκπομπής να τρέχει να ξεφύγει από το χαριτωμένο γουρουνάκι που τον είχε πάρει στο κατόπι.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24