search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 19:49
MENU CLOSE

Βερολίνο: Πάνω από 5.000 τρακτέρ στους δρόμους – Διαδήλωση κατά των περιορισμών στην χρήση φυτοφαρμάκων (Photos)

26.11.2019 11:26
Βερολίνο: Πάνω από 5.000 τρακτέρ στους δρόμους - Διαδήλωση κατά των περιορισμών στην χρήση φυτοφαρμάκων (Photos) - Media

 

Χιλιάδες τρακτέρ κατευθύνονται σήμερα προς την Πύλη του Βραδεμβούργου, προκειμένου να λάβουν μέρος σε μεγάλη διαδήλωση κατά της δέσμης μέτρων για την αγροτική παραγωγή που παρουσίασε η γερμανική κυβέρνηση.

Οι αγρότες διαμαρτύρονται κυρίως για τους περιορισμούς που επιβάλλονται στην χρήση φυτοφαρμάκων, με στόχο την προστασία του περιβάλλοντος, αλλά και των αποθεμάτων νερού.

Είναι ενδεικτικό ότι στα μέτρα περιλαμβάνεται μεταξύ άλλων και οριστική κατάργηση της χρήσης του παρασιτοκτόνου γλυφοσάτη από το 2023.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές της διαδήλωσης, σήμερα στο Βερολίνο αναμένονται περισσότερα από 5.000 αγροτικά οχήματα και τουλάχιστον 10.000 διαδηλωτές που καταφθάνουν στην πρωτεύουσα από όλη την Γερμανία.

Στους αυτοκινητοδρόμους κοντά στο Βερολίνο είχαν σχηματιστεί ήδη από χθες το βράδυ κομβόι έως και 20 χιλιομέτρων, ενώ η κυκλοφορία στις κεντρικές οδικές αρτηρίες της πόλης διεξάγεται με εξαιρετική δυσκολία.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 19:49