search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 23:15
MENU CLOSE

Τουρισμός και Νέοι Ορίζοντες: Συνέδριο από τον Σύνδεσμο Αποφοίτων Σχολής Μωραΐτη Forum

26.11.2019 12:00
Τουρισμός και Νέοι Ορίζοντες: Συνέδριο από τον Σύνδεσμο Αποφοίτων Σχολής Μωραΐτη Forum - Media

 

Ο Σύνδεσμος Αποφοίτων Σχολής Μωραΐτη (ΣΑΣΜ) διοργανώνει Forum με θέμα «Τουρισμός + Nέοι Oρίζοντες» το Σάββατο 30 Νοεμβρίου και την Κυριακή 1η Δεκεμβρίου, υπό την αιγίδα του ΕΟΤ, με κύριο στόχο την ανάδειξη προοπτικών και τη δημιουργία επαγγελματικών συνεργειών.

Το διήμερο της εκδήλωσης, από τις 12:30μμ έως τις 8:00μμ, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν ομιλίες διαπιστευμένων φορέων του Τουρισμού, να παρακολουθήσουν πάνελ συζητήσεων διαφορετικής θεματολογίας και ειδικά happenings, να ανταλλάξουν απόψεις για τα δεδομένα και τις τάσεις στην τουριστική αγορά, καθώς και να περιηγηθούν στην έκθεση ξενοδόχων και προμηθευτών του κλάδου.

Στην κεντρική ομιλία του Σαββάτου με θέμα «Η σημασία του τουρισμού για την Ελλάδα: ευκαιρίες και προκλήσεις στο κατώφλι της νέας δεκαετίας», στις 18:30, θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους ο Υπουργός Τουρισμού, κ. Θεοχάρης, η Πρόεδρος του ΕΟΤ, κ. Γκερέκου, καθώς και εκπρόσωποι των προεδρείων των φορέων ΞΕΕ, ΠΟΞ, ΣΕΤΕ.

Την Κυριακή 1η Δεκεμβρίου, στις 17:30, για πρώτη φορά στο ίδιο πάνελ θα παρουσιαστούν το project του Ελληνικού και το master plan ΟΛΠ-Cosco. Στην ομιλία θα συμμετάσχουν ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Γεωργιάδης, ο Δήμαρχος Πειραιά, κ. Μώραλης, o Πρόεδρος της ΕΕΝΕ, Δρ. Βασίλης Γ. Αποστολόπουλος, ο κ. Δανηλάτος, Διευθυντής Ανάπτυξης Lamda Development και ο Αναπληρωτής Προϊστάμενος Τμήματος Δημοσίων Σχέσεων ΟΛΠ – Cosco, κ. Δεμενόπουλος.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα θα βρείτε στην ιστοσελίδα tourism.sasm.gr.

Η διοργάνωση είναι ανοιχτή και δωρεάν για το κοινό και τις δύο ημέρες, και θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις της Σχολής Μωραΐτη, στο Π. Ψυχικό (Παπαναστασίου & Αγ. Δημητρίου).

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις μπορείτε να απευθυνθείτε στη Γραμματεία του Συνδέσμου Αποφοίτων της Σχολής Μωραΐτη, στο τηλ. 210 6756970 και στο [email protected].

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 23:11