search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:53
MENU CLOSE

Δούκισσα Νομικού: Η πρώτη οικογενειακή φωτογραφία με τα δύο της παιδιά

26.11.2019 16:44
Η Δούκισσα Νομικού με γιαγιά, μαμά και κόρη - Τέσσερις γενιές απαράμιλλης ομορφιάς (photos) - Media

 

Δύο μήνες ζωής συμπληρώνει σήμερα η κόρη της Δούκισσας Νομικού, Αναστασία. Η παρουσιάστρια το γιόρτασε δημοσιεύοντας μία φωτογραφία της μικρής της κόρης με τα υπόλοιπα τρία μέλη της οικογένειάς της. Μαζί η Δούκισσα Νομικού έστειλε το δικό της μήνυμα αποκαλύπτοντας ως πηγή δύναμής της, την οικογένειά της. «Σήμερα η Αναστασία μας έγινε 2 μηνών. Η οικογένεια μου είναι η έμπνευση μου, η δύναμη μου. Η ζωή μου όλη», ανέφερε η παρουσιάστρια.

Η Αναστασία στη φωτογραφία τους βρισκόταν στην αγκαλιά της και ο Σάββας στην αγκαλιά του Δημήτρη Θεοδωρίδη. Και παρόλο που η Δούκισσα Νομικού δεν μας έδειξε τα πρόσωπα των παιδιών της, τα μαλλιά τους φανερώνουν πως έχουν μοιάσει στα χρώματα της παρουσιάστριας.

Δεν ξέρουμε αν φταίει η απίστευτη φωτογένεια της ίδιας και του συζύγου της, ακόμα και με με emojis στο κεφάλι τους. Ίσως φταίει η αγάπη που εκπέμπουν. Πάντως το σίγουρο είναι ότι η φωτογραφία τους είναι σίγουρα δημοφιλής, αφού μέσα σε μία ώρα είχε συγκεντρώσει σχεδόν 30 χιλιάδες like στο Instagram.

Η Δούκισσα Νομικού πρόσφατα γιόρτασε τα 33α γενέθλιά της και όπως έχει πει σε αυτή την ηλικία και φάση ζωής της νιώθει υπέροχα. Η ίδια έγινε μαμά για πρώτη φορά πριν από 1,5 χρόνο όταν κράτησε στην αγκαλιά της τον μικρό της γιο Σάββα. Πλέον στην ευτυχία της ήρθε να προστεθεί η κόρη της.

Όλα όμως ξεκίνησαν από τη γνωριμία της με τον σύζυγό της Δημήτρη Θεοδωρίδη. «Ήξερα πως υπάρχει αυτός ο «ένας», που θα με αγαπήσει και θα τον αγαπήσω χωρίς όρια, αλλά με ουσία, αλήθεια και ανιδιοτέλεια. Το είδα να συμβαίνει με τους γονείς μου, οι οποίοι είναι πάρα πολλά χρόνια μαζί και ευτυχισμένοι. Άρα ήξερα ότι υπάρχει ο τέλειος έρωτας, ήλπιζα να τον βρω – και τον βρήκα!», είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της.

Σε ό,τι αφορά στα επαγγελματικά της σχέδια, σύμφωνα με το Ladylike.gr το όνομα της Δούκισσας Νομικού ακούγεται ως υποψήφιο για την παρουσίαση του νέου κύκλου του Dancing With The Stars. Το show χορού που είχε παρουσιάσει παλαιότερα η ίδια στον ΑΝΤ1, θα προβληθεί το νέο έτος στο Star. Ταυτόχρονα για το ίδιο concept σύμφωνα με δημοσιεύματα συζητιούνται τα ονόματα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και της Βίκυς Καγιά. Οι δύο γυναίκες ανήκουν ήδη στο δυναμικό του Star. Προς το παρόν βρίσκονται στην κριτική επιτροπή του GNTM -η Βίκυ Καγιά είναι και η fashion expert του Shopping Star- ωστόσο στο δεύτερο μισό της σεζόν θα είναι ελεύθερες για να αναλάβουν αυτά τα καθήκοντα.

 

 

Σύμφωνα με το Πρωινό, τη Δούκισσα Νομικού επιθυμούν να εντάξουν στο δυναμικό τους και οι ιθύνοντες του ΣΚΑΪ. Η παρουσιάστρια είναι φαβορί για την παρουσίαση του My Style Rocks, όπως είχε πει στο Πρωινό η Αφροδίτη Γραμμέλη.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:51