search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:01
MENU CLOSE

Γιατί τα ασύρματα ακουστικά AirPods Pro της Apple δεν έχουν αντίπαλο (Video)

26.11.2019 17:10
Γιατί τα ασύρματα ακουστικά AirPods Pro της Apple δεν έχουν αντίπαλο (Video) - Media

 

τα νέα ασύρματα ακουστικά AirPods Pro αντιμετωπίζονται, πρώτα από όλα ίσως, σαν ένα αντικείμενο που θέλεις να αποκτήσεις. Γιατί, πέρα απο τη λειτουργία τους, είναι όμορφα. Είναι σύγχρονα. Είναι καλοσχεδιασμένα. Είναι τόσο σημερινά – και τόσο μοδάτα.

Η Apple έχει φροντίσει, ώστε τα AirPods Pro να πλησιάζουν το άριστο σε όλους τους τομείς: Τεχνολογία, εμφάνιση, λειτουργικότητα, αλλά και μια εξαιρετική σχέση τιμής/απόδοσης ή, κατά τον γνωστό όρο value for money.

Η Apple, όμως, φροντίζει επίσης να τιμά την κληρονομιά του iPhone, γι’ αυτό και κάθε περιφερειακή συσκευή της, όπως τα AirPods Pro εναρμονίζονται με την όλη φιλοσοφία της εταιρείας. Το χαρακτηριστικό που συζητήθηκε περισσότερο είναι η προηγμένη τεχνολογία Active Noise Cancellation. Τα AirPods Pro προσφέρουν ήχο που εμποδίζει το θόρυβο, καθώς η έξυπνη τεχνολογία Ενεργής Ακύρωσης Θορύβου δίνει τη δυνατότητα στα μικρόφωνα τους να ανιχνεύουν το θόρυβο, αντιμετωπίζοντάς τον με ίσο αντί-θόρυβο, ώστε ο χρήστης να απολαμβάνει πεντακάθαρο ήχο.

Παράλληλα, όμως, η λειτoυργία Τransparency Mode επιτρέπει στα ακουστικά να γίνουν διαπερατά στον εξωτερικό ήχο. Αυτό σημαίνει ότι, αν το θελήσεις, μπορείς να διατηρείς την επαφή με το περιβάλλον και ταυτόχρονα να μη διακόπτεις την ακρόαση της μουσικής. Οπότε, η πραγματικότητα γίνεται κάτι σαν ταινία που εξελίσσεται ζωντανά μπροστά σου -και με τη μουσική υπόκρουση της δικής σου επιλογής.

Η περίφημη απόδοση των AirPods Pro έχει τα δικά της μυστικά, τα οποία βρίσκονται κρυμμένα στο ηλεκτρονικό τους DNA: Στην απαράμιλλη τεχνογνωσία της Apple και την ανθρωποκεντρική της φιλοσοφία. Τα στοιχεία αυτά είναι «γραμμένα» στα μικροσκοπικά κυκλώματα των ακουστικών. Αθέατα από τον χρήστη, τα απειροελάχιστου μεγέθους hi-tech εξαρτήματα των AirPods Pro, όπως ο ειδικός οδηγός ηχείων, ο ενισχυτής υψηλής δυναμικής εμβέλειας και ο επεξεργαστής H1 συνεργάζονται άψογα μεταξύ τους. Γιατί ο στόχος είναι ένας: Η παραγωγή ήχου κρυστάλλινης καθαρότητας με στερεοφωνική αίσθηση, ενώ ταυτόχρονα τα ακουστικά γίνονται υπόδειγμα σύγχρονου μινιμαλιστικού design.

pods2
Ως προς την αμιγώς πρακτική τους άποψη, τα AirPods Pro συντονίζονται αμέσως και λειτουργούν ιδανικά με συσκευές iPhone -αν και αποδίδουν εξίσου καλά και με τα Android smartphone. Διαθέτουν επίσης αυξημένη αντοχή στον ιδρώτα και το νερό, κάτι που καθιστά τα AirPods Pro απολύτως κατάλληλα για κάθε δραστηριότητα, όπως τρέξιμο, έντονη πεζοπορία, ποδηλασία, προπόνηση στο γυμναστήριο κ.λπ. Ούτως ή άλλως, με τα τρία διαφορετικά tip σιλικόνης που περιλαμβάνονται στη συσκευασία τους, τα AirPods Pro προσαρμόζονται ακριβώς στο αφτί σου. Με τέλεια εφαρμογή και ασυναγώνιστη άνεση, μένουν στη θέση τους ακόμη και υπό ακραίες συνθήκες. Επίσης, διαθέτουν σύστημα εξαερισμού των tip ώστε να αποβάλλεται η ανεπιθύμητη υγρασία.

Με μία και μόνο φόρτιση, τα AirPods Pro παρέχουν αυτονομία 4,5 ωρών ακρόασης. Και με επιπλέον φορτίσεις με την Ασύρματη Θήκη τους, τα ακουστικά φτάνουν στις 24 ώρες ακρόασης ή πάνω από 18 ώρες συνομιλίας. Όσο για το πώς θα τα φορτίζεις, δεν υπάρχει κάτι πιο απλό: Τοποθετείς τη θήκη των AirPods Pro σε μια επιφάνεια ασύρματης φόρτισης τύπου Qi ή εναλλακτικά, φορτίζεις μέσω της θύρας Lightning.

Για την Apple τα AirPods Pro είναι άλλος ένας λόγος να αισθάνεται περήφανη για τα προϊόντα της: Κορυφαία ποιότητα, εντυπωσιακά χαρακτηριστικά και απέραντες δυνατότητες, τεχνολογία αιχμής και εκπληκτικό design. Και όλα αυτά μόνο για τον άνθρωπο, μόνο για σένα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:52