search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:55
MENU CLOSE

Διώτης μετά την αθώωσή του για τη λίστα Λαγκάρντ: «Η απόφαση αποκαθιστά το κύρος της Δικαιοσύνης»

26.11.2019 17:13
Διώτης μετά την αθώωσή του για τη λίστα Λαγκάρντ: «Η απόφαση αποκαθιστά το κύρος της Δικαιοσύνης» - Media

 

Αποκατάσταση του κύρους του θεσμού της Δικαιοσύνης «που ετρώθη» από εκείνους που τον δίωξαν, χαρακτηρίζει ο πρώην εισαγγελέας, Ιωάννης Διώτης, την ομόφωνη αθώωση του για την υπόθεση της «λίστας Λαγκάρντ», σύμφωνα με γραπτή δήλωση που εξέδωσε.

Ο κ. Διώτης αναφέρει στην δήλωση του: «Η απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών αποτελεί πανηγυρική επιβεβαίωση των όσων ισχυρίζομαι επί επτά έτη. Δεν αποτελεί δικαίωση για εμένα, αλλά αποκαθιστά το κύρος του θεσμού της Δικαιοσύνης, το οποίο ετρώθη από τις ενέργειες εκείνων που με δίωξαν, παρέπεμψαν και καταδίκασαν σε πρώτο βαθμό.

Η σημερινή εξέλιξη αποδεικνύει, ότι οσάκις οι Δικαστικοί Λειτουργοί κρίνουν κι αποφασίζουν με αμιγώς δικαστικά και νομικά κριτήρια, τότε πραγματώνονται οι σκοποί του Κράτους Δικαίου. Όσοι δεν υπηρετούν του σκοπούς αυτούς, όχι μόνο δεν έχουν θέση στην ελληνική Δικαιοσύνη αλλά πρέπει να λογοδοτήσουν ενώπιον της».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:55