search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:22
MENU CLOSE

Αγγελόπουλοι: «Αποστομωτική απάντηση στην ψευδέστατη μήνυση από το περιβάλλον του πατέρα µας»

26.11.2019 18:10
Αγγελόπουλοι: «Αποστομωτική απάντηση στην ψευδέστατη μήνυση από το περιβάλλον του πατέρα µας» - Media

 

Για αποστομωτική απάντηση “δύο Εισαγγελέων” σε μια “ψευδέστατη”, όπως τονίζουν μήνυση, “που το περιβάλλον του πατέρα µας… υπέβαλε σε βάρος µας”, κάνουν λόγο ο Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος σε δήλωση που έδωσαν σήμερα (26/11)στη δημοσιότητα, σύμφωνα με το bankingnews.gr

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Αποστομωτική υπήρξε η απάντηση δύο Εισαγγελέων σε μια ψευδέστατη μήνυση που το περιβάλλον του πατέρα μας, περιφρονώντας απολύτως την αλήθεια, υπέβαλε σε βάρος μας με την οποία μας κατεμήνυε για βαρύτατα κακουργήματα και συγκεκριμένα ότι δήθεν διαπράξαμε απάτη και υπεξαίρεση εις βάρος του», υποστηρίζουν οι αδελφοί Αγγελόπουλοι σε ανακοίνωσή τους.

«Την απολύτως αιτιολογημένη κρίση της Εισαγγελέως Πρωτοδικών ότι η μήνυση είναι απολύτως αβάσιμη -την οποία μάλιστα κανένα αποδεικτικό στοιχείο δε στήριζε και δεν υπήρξε ούτε ένας μάρτυρας να υποστηρίξει τη δήθεν αλήθειά της- επιχείρησαν να ανατρέψουν με προσφυγή στην Εισαγγελέα Εφετών», συνεχίζουν.

«Η κρίση της τελευταίας υπήρξε κόλαφος κατά της εις βάρος μας κατασκευασμένης ψευδομηνύσεως.

Με λεπτομερή ανάλυση και αξιολόγηση όλων των δεδομένων, σε βαθμό εξονυχιστικό κυριολεκτικώς, που καταλαμβάνει σε έκταση τριάντα εννέα (39) πλήρεις σελίδες αιτιολογίας, κατέληξε σε διαπιστώσεις που αποδομούν απολύτως την εναντίον μας ενέργεια και βεβαιώνουν την αλήθεια: ότι δηλαδή δεν προέκυψε ούτε η ελάχιστη ένδειξη πως εμείς διαπράξαμε τα κακουργήματα που επιδίωξαν να μας καταλογιστούν.

Ότι συμπαρασταθήκαμε με ειλικρινές ενδιαφέρον και παραδειγματική αφοσίωση στον πατέρα μας και κυρίως ότι η εναντίον μας ενέργεια οφείλεται σε ιδιοτελή κίνητρα της δεύτερης συζύγου του πατέρα μας, όπως είχαμε δικαιολογημένα υποστηρίξει.

Την κακοποίηση της αλήθειας απέκλεισε η διπλή δικαστική κρίση», καταλήγουν.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:21