search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 10:19
MENU CLOSE

Μαρία Αλιφέρη για ΕΡΤ: «Με έδιωξαν γιατί θεωρήθηκα σύμβολο της Δεξιάς» (Video)

27.11.2019 08:50
Μαρία Αλιφέρη για ΕΡΤ: «Με έδιωξαν γιατί θεωρήθηκα σύμβολο της Δεξιάς» (Video) - Media

 

Καλεσμένη της Ελεονώρας Μελέτη στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» ήταν η Μαρία Αλιφέρη το βράδυ της Τρίτης σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές της συνεντεύξεις.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε -μεταξύ άλλων- για τον «διωγμό», όπως λέει η ίδια, που είχε υποστεί στην κρατική τηλεόραση με την άνοδο του ΠΑΣΟΚ στην εξουσία.

«Νταβατζήδες και νονούς δεν είχα ποτέ στη δουλειά μου αλλά θεωρήθηκε ότι είμαι δημιούργημα, όπως έμαθα εκ των υστέρων, σύμβολο της δεξιάς. Οπότε έπρεπε να δημιουργήσουν τα δικά τους σύμβολα” παραδέχθηκε με χαμόγελο η Μαρία Αλιφέρη.

“Δέκα χρόνια μετά είπα “καλημέρα σας”. Εννέα χρόνια, ώσπου να έρθει η ιδιωτική τηλεόραση έπαιζα αδιάλειπτα θέατρο αλλά δεν μπορούσα να βγω να πω “παίζω θέατρο”. Δεν είχα δώσει καμία συνέντευξη” πρόσθεσε χαρακτηριστικά η ηθοποιός, συμπληρώνοντας. “Αν ψάξετε αυτά τα εννέα χρόνια δεν υπάρχω πουθενά”, εξομολογείται. 

Ωστόσο, η απομάκρυνση αυτή την πλήγωσε, τονίζει η Μαρία Αλιφέρη: “Με στεναχώρησε πολύ. Απλώς δεν το φώναξα, δεν το παραπονέθηκα δημόσια και δεν το αντάλλαξα αν και είχα προσφορές ξεπουλήματος”.

“Έλα με εμάς και θα έχεις τηλεόραση, μου έλεγαν, ευχαριστώ αλλά δεν θα πάρω τους απαντούσα”  υπογραμμίζει.

Απόλυτα κατασταλαγμένη και συνειδητοποιημένη, η Μαρία Αλιφέρη δηλώνει ότι δεν έχει παρέμβει αισθητικά στην εικόνα της, ενώ αναφερόμενη στην περίφημη τηλεοπτική ατάκα της «Σας αγαπώ» εξηγεί: «Μου βγήκε αυθόρμητα γιατί έπαιρνα τεράστια αγάπη από το κοινό».

Τέλος, περιγράφει το σοβαρό τροχαίο που παραλίγο να της κοστίζει τη ζωή. «Ήρθα αντιμέτωπη με τον θάνατο» λέει χαρακτηριστικά

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 10:19