search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 01:33
MENU CLOSE

Τραγωδία στο Έσσεξ: Στο Βιετνάμ οι 16 από τους 39 νεκρούς – Υποδοχή με δάκρυα και τριαντάφυλλα (Photos)

27.11.2019 08:54
Τραγωδία στο Έσσεξ: Στο Βιετνάμ οι 16 από τους 39 νεκρούς - Υποδοχή με δάκρυα και τριαντάφυλλα (Photos) - Media

 

Τα 16 πρώτα πτώματα των 39 Βιετναμέζων μεταναστών που βρέθηκαν νεκροί σε φορτηγό ψυγείο έξω από το Λονδίνο τον Οκτώβριο έφτασαν στο Βιετνάμ, όπως μετέδωσαν τοπικά μέσα ενημέρωσης σήμερα.

Τα πτώματα έφτασαν στο αεροδρόμιο του Ανόι νωρίς σήμερα το πρωί, ανέφερε η διαδικτυακή εφημερίδα VnExpress, και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στις επαρχίες Νγκε Αν, Χα Τινχ και Κουάνγκ Μπινχ από όπου κατάγονται.

Τα υπόλοιπα πτώματα αναμένεται να επιστρέψουν στο Βιετνάμ αργότερα.

Η αστυνομία του Βιετνάμ είχε ανακοινώσει νωρίτερα αυτό τον μήνα ότι τα θύματα, ηλικίας 15 με 44 ετών, προέρχονται από έξι επαρχίες: τη Χαιπχόνγκ, τη Χάι Ντουόνγκ, Νγκε Αν, Χα Τινχ, Κουάνγκ Μπινχ και Χούε.

Οι οικογένειες θα πρέπει να πληρώσουν για τον επαναπατρισμό των σορών 2.208 λίρες (2.500 ευρω), σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών του Βιετνάμ.

Σε αυτή αναφέρεται ότι η κυβέρνηση της χώρας θα καταβάλει το ποσό και στη συνέχεια θα πρέπει να το αποπληρώσουν οι οικογένειες.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 01:32