search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 19:15
MENU CLOSE

Χαλκιδική: Έγειρε διώροφη μονοκατοικία από το πέρασμα του «Γηρυόνη» (Photos)

27.11.2019 09:44
Χαλκιδική: Έγειρε διώροφη μονοκατοικία από το πέρασμα του «Γηρυόνη» (Photos) - Media

 

Τεράστιες είναι οι καταστροφές που άφησε πίσω του το πέρασμα του «Γηρυόνη» σε όλη την Χαλκιδική.

Όπως αναφέρει το halkidikinews.gr οι λάσπες έχουν κατακλύσει την περιοχή ενώ σοβαρές είναι οι ζημιές στις υποδομές των δικτύων ύδρευσης και ηλεκτροφωτισμού.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα στην Ολυμπιάδα, μια διώροφη μονοκατοικία που μοιάζει πλέον με εκκρεμές αφού έγειρε επικίνδυνα καθώς τα ορμητικά νερά του χειμάρρου διασχίζουν περιμετρικά το κτήριο.

Σε απόγνωση οι ιδιοκτήτες του οικήματος που δεν ξέρουν τι θα γίνει με το σπίτι τους και αν θα μπορέσουν να ξαναμείνουν σε αυτό.

Περιφέρεια, Δήμος, Στρατός και ΔΕΔΗΕ εργάζονται για την αποκατάσταση των ζημιών, ενώ τεράστια είναι η προσπάθεια και για την οδική σύνδεση Ολυμπιάδας – Βαρβάρας. «Μέσα σε δύο ώρες αποκαταστήσαμε το πεσμένο οδικό κύκλωμα της Ολυμπιάδας. Σε λίγη ώρα θα παραδοθεί ο δρόμος με υλικό 3Α» δήλωσε ο δήμαρχος Αριστοτέλη, Στέλιος Βαλιάνος.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 19:13