search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 21:43
MENU CLOSE

Ποιοι από την παλιά φρουρά αρνήθηκαν να πάνε στο Μega

27.11.2019 10:20
Αυτό θα είναι το πρόγραμμα του νέου Mega - Media

 

Συνεχίζεται η στελέχωση του Mega.

Το κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη θα βγει στον αέρα την Πρωτοχρονιά του 2020 και οι διεργασίες είναι πυρετώδεις.

Μετά την απόκτηση της ταινιοθήκης και του σήματος του Mega από τον εφοπλιστή και μεγαλομέτοχο του Ολυμπιακού, το κανάλι που έριξε μαύρο στις 28 Οκτωβρίου θα επανέλθει στις οθόνες μας.

Ήδη έχουν ξεκινήσει οι επαφές με δημοσιογράφους και στελέχη για το νέο κανάλι.

Σύμφωνα με τη Real news έχουν γίνει επαφές με αρκετά πρόσωπα από την παλιά φρουρά του καναλιού προκειμένου να ενταχθούν στο νέο σχήμα.

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό η Ράνια Τζίμα έχει συμφωνήσει με το κανάλι και θα τη βλέπουμε και πάλι μέσα από τη συχνότητα του Mega.

Σύμφωνα με τη Real News πρόταση έγινε και στον Γιώργο Οικονομέα για παρουσίαση πρωινής εκπομπής αλλά ο δημοσιογράφος ήταν αρνητικός. Ίδια ήταν η απάντηση και του Ιορδάνη Χασαπόπουλου.

Ο έμπειρος πολιτικός ρεπόρτερ βρίσκεται αυτή την περίοδο στο Open όπου παρουσιάζει πρωινή εκπομπή μαζί με την Αθηνά Βούλγαρη.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 20:24