16/01/2021 01:09:41

Απίστευτος Βορίδης: «Και ποιους θα διορίσουμε, τους ξένους;» (Video)

Απίστευτος Βορίδης: «Και ποιους θα διορίσουμε, τους ξένους;» (Video) - Media
 
Aπίστευτη τοποθέτηση που αν μην τι άλλο προκάλεσε σχόλια έκανε ο Μάκης Βορίδης σε τηλεοπτική εκπομπή του Open σχετικά με το θέμα που προέκυψε με τους διορισμούς στα δημόσια νοσοκομεία από την κυβέρνηση.
 
Σε σχετική δημοσιογραφική ερώτηση ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης τόνισε, με ελαφρύ μειδίαμα, ότι «προφανώς εγκαλούμαστε γιατί δεν διορίσαμε ανθρώπους του ΣΥΡΙΖΑ» και εν συνεχεία αναρωτήθηκε «και ποιους να βάλουμε; τους ξένους;».
 
Ακολούθως, ο κ. Βορίδης εξήγηση ότι «υπήρξε επιτροπή που κατέληξε σε πολλές υποψηφιότητες. Σε μία έγινε αστοχία η οποία όμως διορθώθηκε».
 
Όλος ο απίστευτος διάλογος εξελίχθηκε ως εξής:
 
Παυλόπουλος: Ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει πάρτι με τις διοικήσεις των νοσοκομείων.
 
Βορίδης: Γιατί τι έγινε;
 
Παυλόπουλος: Λέει ότι διορίσατε όποιον είχατε στην κομματική δεξαμενή, ρουσφέτια, γραμμάτια, τον 80χρονο από την Καρδίτσα και άλλους πολλούς που δεν έχουν καμία σχέση...
 
Βορίδης: Εννοούν ότι έπρεπε να διορίσουμε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ
 
Παυλόπουλος: Όχι, λένε ότι άλλα υποσχόσασταν, μιλούσατε για αριστεία, μιλούσατε για αλλαγή νοοτροπίας και λέγατε ότι δεν θα υπάρξει αυτό το φαινόμενο με τους ημετέρους.
 
Βορίδης: Τι να βάλουμε τους ξένους; Τους ξένους να βάλουμε;
 
Παυλόπουλος: Κύριε Βορίδη δεν θα ήθελα να σας απαντήσω σε αυτό...
 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.