search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 20:22
MENU CLOSE

Μην χάσετε το «ΠΟΝΤΙΚΙ» που κυκλοφορεί την Πέμπτη, 17 Μαΐου

17.05.2012 18:00
Μην χάσετε το «ΠΟΝΤΙΚΙ» που κυκλοφορεί την Πέμπτη, 17 Μαΐου - Media

Το «ΠΟΝΤΙΚΙ» κυκλοφορεί την Πέμπτη, 17 Μαΐου, με πρωτοσέλιδο τίτλο «Άσφαιροι οι εκβιαστές» και ρεπορτάζ για τις πιέσεις της τρόικας και των μνημονιακών, οι οποίες πέφτουν στο κενό, όπως διαπιστώνεται από την ανάγνωση της πρώτης προεκλογικής δημοσκόπησης του «Π». Τα ευρήματα της Pulse RC για το πώς ξεκινούν την κούρσα ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Εκπλήξεις και ανατροπές στην καταλληλότητα για πρωθυπουργό και παραμονή στο ευρώ. (Σελ.3,20,45,46)

Το «ΠΟΝΤΙΚΙ» κυκλοφορεί την Πέμπτη, 17 Μαΐου, με πρωτοσέλιδο τίτλο «Άσφαιροι οι εκβιαστές» και ρεπορτάζ για τις πιέσεις της τρόικας και των μνημονιακών, οι οποίες πέφτουν στο κενό, όπως διαπιστώνεται από την ανάγνωση της πρώτης προεκλογικής δημοσκόπησης του «Π». Τα ευρήματα της Pulse RC για το πώς ξεκινούν την κούρσα ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Εκπλήξεις και ανατροπές στην καταλληλότητα για πρωθυπουργό και παραμονή στο ευρώ. (Σελ.3,20,45,46)

ΝΔ: Μέτωπο φιλελεύθερων-σκληρών δεξιών μπροστά στον κίνδυνο κατάρρευσης της παράταξης. Η Ντόρα άφησε κατά μέρος την κριτική και επιστρέφει επικεφαλής του ψηφοδελτίου επικρατείας. (Σελ. 6,7)

ΣΥΡΙΖΑ: Η αυτοδυναμία δεν είναι επιστημονική φαντασία. Τι μετρούν στην Κουμουνδούρου και πώς εξασφαλίζονται οι αριθμοί που μπορούν να οδηγήσουν στην κυβέρνηση. (Σελ. 8,9) 

ΠΑΣΟΚ: Η αγωνία του Βενιζέλου να μην γίνει… σάντουιτς. Η στρατηγική του κόμματος, προκειμένου να ανακόψει τη φθορά που μπορεί να προκύψει και από τα αριστερά και από τα δεξιά του. (Σελ. 10,11)  

ΔΙΣΤΟΜΟ: Ένα ψέμα που έγινε προπαγάνδα της Χρυσής Αυγής. Πώς οι Γκέμπελς αξιοποίησαν λάθος στοιχεία αναζητώντας τη «δικαίωση» του κύματος των ναζί. (Σελ. 16)

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ: Τζόγος με ευρώ και χρεοκοπία στην πλάτη της Ελλάδας. (Σελ. 18,19,48,49)

ΜΑΖΙ με το «Π» και το πολιτιστικό ένθετο «ΠΟΝΤΙΚΙ art». Συνέντευξη της Σώτης Τριανταφύλλου που δηλώνει ότι «Το θράσος αρέσει στην Ελλάδα». Ακόμη: Τα μουσεία είναι μόδα, Τι βαριόμαστε στο θέατρο, Όλγα Κουκλάκη, Ο Τιμ Μπάρτον έχει κέφια και ο «Κοριολανός» του Ρέιφ Φάινς.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 20:22