search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:07
MENU CLOSE

Δυσφορία Τσελέντη με τα ΜΜΕ: Τρομοκρατείτε τον κόσμο (Video)

27.11.2019 17:57
Τσελέντης για σεισμό Κεφαλονιάς: «Ενεργοποιήθηκε μικρό ρήγμα» - Media
ρεπόρτερ έκανε αναφορά

 

Την οργή του για τον τρόπο με τον οποίο τα ΜΜΕ προέβαλλαν τον σεισμό στην Κρήτη δεν μπόρεσε να συγκρατήσει ο Άκης Τσελέντης, διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Ο κ. Τσελέντης εμφανίστηκε στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ και περιμένοντας να μιλήσει για το σεισμό άκουσε τον ρεπόρτερ του σταθμού να αναφέρεται σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι στην Κίσσαμο, αλλά και σε σχολείο των Χανίων.

Παράλληλα, τόνισε ότι ο κόσμος του χωριού ένιωθε τυχερός που δεν βρέθηκε στο σημείο για το καθημερινό του περπάτημα και αναφέρθηκε σε υλικές ζημιές από τον σεισμό.

Το ρεπορτάζ προκάλεσε την αντίδραση του Άκη Τσελέντη, ο οποίος είπε ότι «έχω ενοχληθεί από το ρεπορτάζ σας. Δεν μπορεί να ζουμάρει η κάμερα σε μια ξερολιθιά, σε ένα σπίτι του 1900 πόσο και να τρομοκρατείτε τον κόσμο, ενώ θα μπορούσατε να μας δείξετε την καλή πλευρά της κατάστασης. Η τρομολαγνεία είναι γνωστή στα ΜΜΕ».

Πηγή: TheCaller.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:07