search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:49
MENU CLOSE

Τρεις νεκρούς ανέσυραν το πρωί τα συνεργεία της ΕΜΑΚ στην Αλβανία – Συνεχίζουν τον αγώνα για την ανεύρεση εγκλωβισμένων

28.11.2019 07:24
Τρεις νεκρούς ανέσυραν το πρωί τα συνεργεία της ΕΜΑΚ στην Αλβανία - Συνεχίζουν τον αγώνα για την ανεύρεση εγκλωβισμένων  - Media

 

Άλλους τρεις νεκρούς ανέσυραν τις πρωινές ώρες σήμερα, τα ελληνικά συνεργεία έρευνας και διάσωσης, από τα χαλάσματα που άφησε πίσω του ο φονικός σεισμός στην Αλβανία, ανεβάζοντας έτσι τον απολογισμό των επιχειρήσεων της ελληνικής αποστολής, σε δύο ζωντανούς και επτά νεκρούς, μέχρι στιγμής.

Οι τελευταίοι νεκροί είναι ένας άνδρας και μια γυναίκα στην πόλη Θουμάν, 15 χιλιόμετρα βορειοδυτικά των Τιράνων, όπου από χτες επιχειρούν μαζί και τα δύο συνεργεία της 1ης και 5ης ΕΜΑΚ, από την Ελευσίνα και τα Γιάννενα αντίστοιχα, τα οποία μετέβησαν από την Τρίτη στην Αλβανία για να συνδράμουν στις επιχειρήσεις διάσωσης.

Αρχικά η ομάδα της 5ης ΕΜΑΚ επιχειρούσε στο Δυρράχιο, αλλά από χτες οι δύο ομάδες ενώθηκαν στο Θουμάν.

Οι Έλληνες πυροσβέστες συνεχίζουν τις έρευνες μαζί με τα υπόλοιπα σωστικά συνεργεία, με την ελπίδα να βρεθούν ζωντανοί κάποιοι από τους ανθρώπους που αγνοούνται.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:48