search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 10:19
MENU CLOSE

Τέξας: Η στιγμή της νέας έκρηξης σε πετροχημικό εργοστάσιο – Εκτός εστιών 60.000 κάτοικοι (Videos)

28.11.2019 07:31
Τέξας: Η στιγμή της νέας έκρηξης σε πετροχημικό εργοστάσιο - Εκτός εστιών 60.000 κάτοικοι (Videos) - Media

 

Οι αρχές στο Τέξας κάλεσαν τους κατοίκους σε τέσσερις πόλεις να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους πριν από τις διακοπές των Ευχαριστιών μετά από μια νέα έκρηξη που σημειώθηκε σε ένα χημικό εργοστάσιο στο ανατολικό Τέξας που φλέγεται για περισσότερο από 12 ώρες.

Οι αξιωματούχοι της κομητείας Τζέφερσον διέταξαν τους κατοίκους που βρίσκονται σε ακτίνα 6,4χλμ γύρω από το εργοστάσιο χημικών της TPC Group του Πορτ Νέτσες, να εκκενώσουν την περιοχή όταν μια έκρηξη κατέστρεψε έναν πύργο χημικής απόσταξης κατά τις προσπάθειες κατάσβεσης των πυροσβεστικών δυνάμεων.

 

Περίπου 60.000 άτομα στο Πορτ Νέτσες, το Γκρόουβς, το Πορτ Άρθουρ και το Νέντερλαντ, στο Τέξας διατάχθηκαν να εκκενώσουν την περιοχή.

Τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα σημειώθηκε έκρηξη στο πετροχημικό εργοστάσιο που βρίσκεται σε απόσταση 135 χλμ. από το Χιούστον, μία από τις μεγαλύτερες πόλεις των Ηνωμένων Πολιτειών, με αποτέλεσμα να υψωθεί στην ατμόσφαιρα μια τεράστια πύρινη σφαίρα, σύμφωνα μα την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 10:19