search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 19:46
MENU CLOSE

Χαράλαμπος Κοτσώνης: «Το bullying με έστειλε στο χειρουργείο» (Videos)

28.11.2019 08:52
Άλλα δύο κανάλια «ψηφίζουν» ριάλιτι - Τους άνοιξε την όρεξη το «MasterChef» - Media

 

Στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» ήταν καλεσμένος ο Χαράλαμπος Κοτσώνης παραχωρώντας στην Ελεονώρα Μελέτη μια αποκαλυπτική συνέντευξη. Ο πρώην παίκτης του MasterChef που έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό λόγω της ατάκας «εν κουλί» εκμυστηρεύτηκε μια πολύ δύσκολη περίοδο όπου βίωσε το bullying.

Πρόκειται για το χρονικό διάστημα που σπούδαζε μαγειρική με τον μάγειρα να αποκαλύπτει ότι συμφοιτητές του τον έστειλαν δύο φορές στο νοσοκομείο για νοσηλεία και μία φορά για χειρουργείο.

Ο Χάμπος περιέγραψε τον τρόπο με τον οποίο κατάφερε να δώσει ένα τέλος σε όλο αυτό, ενώ έστειλε το δικό του μήνυμα σε όλους εκείνους που υφίστανται εκφοβισμό και διστάζουν να το μοιραστούν.

«Δεν περίμενα ότι το “Εν κουλί” θα κάνει αίσθηση. Το κατοχύρωσα μόλις βγήκα από το παιχνίδι. Στη σχολή ήμουν μικροκαμωμένος και δεχόμουν εκφοβισμό και σωματική βία από συμφοιτητές μου. Εξαιτίας της βίας και του εκφοβισμού νοσηλεύτηκα δύο φορές κι έκανα ένα σοβαρό χειρουργείο. Πριν δύο χρόνια έμαθα ότι ένας συμφοιτητής μου που μου έκανε bullying αυτοκτόνησε.

Αυτός που σου κάνει bullying στο παρελθόν έχει υπάρξει και ο ίδιος θύμα. Θέλω να ευχαριστήσω αυτούς που μου έκαναν bullying γιατί με βοήθησαν να γίνω πιο δυνατός. Νομίζω ότι το MasterChef δεν ήταν για τον χαρακτήρα μου», είπε μεταξύ άλλων ο Χαράλαμπος Κοτσώνης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 19:46