search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 16:38
MENU CLOSE

BOAK: Αυτοκινητοπομπή την Κυριακή από όλη την Κρήτη

28.11.2019 10:07
BOAK: Αυτοκινητοπομπή την Κυριακή από όλη την Κρήτη - Media

 

Την πρώτη απόπειρα για τη δημιουργία της πρώτης Παγκρήτιας αυτοκινητοπομπής στο Βόρειο Οδικό άξονα της Κρήτης θα επιχειρήσει την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου η ομάδα SOS BOAK.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία που έχει ως στόχο να αναδείξει τα προβλήματα στον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης ενώ μέσα από τις δράσεις της επισημαίνει διαρκώς την ανάγκη, να προχωρήσουν έργα για την βελτίωση και την κατασκευή του πολύπαθου δρόμου.

Όσα θα γίνουν, το πρόγραμμα και τα σημεία συνάντησης καθορίζονται στις παρακάτω ανακοινώσεις που ανάρτησε η ομάδα.

Σε ανακοίνωσή της σχετικά με το πρόγραμμα της δράσης η ομάδα επισημαίνει πως στο Ηράκλειο και την Ανατολική Κρήτη, την ερχόμενη Κυριακή , στις 11 το πρωί, η πρώτη συνάντηση θα γίνει στο Βενζινάδικο στην Αγία Πελαγία στο πάρκινγκ του καφέ.

Από εκεί η αυτοκινητοπομπή θα καταλήξει στη Μαρίνα Ρεθύμνου όπου θα τοποθετηθούν και τα ειδικά αυτοκόλλητα στα οχήματα. Στη 13.00 το μεσημέρι από τη μαρίνα Ρεθύμνου θα ξεκινήσει η πρώτη προσπάθεια της παγκρήτιας αυτοκινητοπομπής.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν με σχόλιό τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τη συμμετοχή τους.

Αντίστοιχος συντονισμός έχει προγραμματιστεί και για τα Χανιά, την ερχόμενη Κυριακή στις 11 το πρωί με συνάντηση στο Λιμάνι της Σούδας και από εκεί αναχώρηση για το Ρέθυμνο.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 16:37