search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:45
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Κινηματογραφική σύλληψη διακινητή που μετέφερε 12 μετανάστες

28.11.2019 10:52
Θεσσαλονίκη: Κινηματογραφική σύλληψη διακινητή που μετέφερε 12 μετανάστες - Media

 

Νέα κινηματογραφική καταδίωξη και σύλληψη διακινητή παράνομων μεταναστών σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη.

Αστυνομικοί της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν Ιρακινό που ενέχεται σε παράνομη μεταφορά αλλοδαπών καθώς και τον εντοπισμό δώδεκα διακινούμενων παράτυπων μεταναστών.

Όπως αναφέρει το thestival, πρόκειται για 32χρονο, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Μυγδονίας, για παράνομη μεταφορά – προώθηση αλλοδαπών στο εσωτερικό της χώρας, απείθεια, αντίσταση, διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών και διακεκριμένη περίπτωση φθοράς.

Όλα συνέβησαν σήμερα τα ξημερώματα, όταν αστυνομικοί της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης εντόπισαν στην Εγνατία Οδό – κόμβο Βαγιοχωρίου, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο κινούμενο από Καβάλα, το οποίο έσπασε τις μπάρες στα διόδια της Ανάληψης και συνέχισε την πορεία του προς τη Θεσσαλονίκη. Στη συνέχεια, αφού παραβίασε ερυθρούς σηματοδότες και εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, ο οδηγός του οχήματος ακινητοποίησε το αυτοκίνητο και προσπάθησε να διαφύγει, πλην όμως συνελήφθη έπειτα από πεζή καταδίωξη.

Ταυτόχρονα με τον οδηγό τράπηκαν σε φυγή εννέα διακινούμενοι οι οποίοι ακινητοποιήθηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης που προσέτρεξαν για συνδρομή. Επιπλέον, έπειτα από έρευνα που διενεργήθηκε στο εν λόγω όχημα εντοπίστηκαν στο χώρο των αποσκευών τρεις (3) ακόμη διακινούμενοι.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:45