search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 04:22
MENU CLOSE

ΗΠΑ: Καταγγέλλει το αφεντικό του – Είχε βάλει κάμερες στο WC και κατέγραφε τους εργαζόμενους

28.11.2019 12:24
ΗΠΑ: Καταγγέλλει το αφεντικό του - Είχε βάλει κάμερες στο WC και κατέγραφε τους εργαζόμενους - Media

 

Στα δικαστήρια σέρνει 27χρονος στις ΗΠΑ την εταιρεία στην οποία δουλεύει ζητώντας αποζημίωση, καθώς κατηγορεί τον εργοδότη του ότι έβαλε κρυφή κάμερα στα ουρητήρια των γραφείων για να καταγράφει τα γεννητικά όργανά του.

Ο Τζέισον Σάβατζ εργάζεται για την εταιρία διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού TriNet στις ΗΠΑ από το 2015. Σύμφωνα με την “Daily Mail”, στην αγωγή του κατέθεσε στο Ανώτατο Δικαστήριο του Νιου Τζέρσι αναφέρει ότι στις 22 Ιουλίου πήγε στην τουαλέτα των γραφείων της TriNet, στο Ισελίν του Νιου Τζέρσι, όπου εργάζεται. Το βλέμμα του έπεσε σε μια κάμερα, η οποία ήταν κρυμμένη με τέτοια τρόπο στις σωληνώσεις του ουρητηρίου, ώστε να καταγράφει τα γεννητικά όργανα όποιου ουρούσε.

Ο Σάβατζ υποστηρίζει ότι φώναξε δύο συναδέλφους για να τη δουν, αλλά άκουσε ο διευθυντής του Ντέιβιντ Σβέρντλοφ, ο οποίος έτρεξε και ξήλωσε την κρυφή κάμερα. Τους υποσχέθηκε ότι θα την παρέδιδε στην αστυνομία αλλά την επόμενη ημέρα υποστήριξε ότι δεν το έκανε διότι έσπασε κατά λάθος την κάμερα και από τον πανικό του την πέταξε από το αυτοκίνητο, ενώ οδηγούσε.

Όταν έμαθε ότι ο Σάβατζ τον υποπτευόταν, ο Σβέρντλοφ φέρεται ότι τον απειλούσε πως θα απολυθεί. Παρ’ όλ’ αυτά, ο Σάβατζ έκανε αναφορά στην εταιρία η οποία ύστερα από έρευνα απέλυσε τον Σβέρντλοφ, χωρίς να γνωστοποιήσει τον λόγο της απόλυσης. Ο Σάβατζ υποστηρίζει ότι στη συνέχεια η εταιρία είχε «εκδικητική συμπεριφορά» εις βάρος του, με σκοπό να τον αναγκάσει σε παραίτηση.

Πηγή: Espresso

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 04:10