search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 03:07
MENU CLOSE

Συγκλονίζει η σύζυγος του Κ. Αγγελίδη: Ο συζυγός μου είναι σχεδόν φυτό

28.11.2019 14:11
Βγήκε το πόρισμα για το τροχαίο του Αγγελίδη - Τι αναφέρει  - Media

 

Αποζημίωση ύψους 2.796.000 ευρώ ζητά η οικογένεια του παρουσιαστή Κωνσταντίνου Αγγελίδη από τον οδηγό του λεωφορείου για το τροχαίο που, όπως υποστηρίζει η σύζυγός του, τον άφησε με 90% αναπηρία.

Συνεχίζεται η δίκη για το τροχαίο που είχε ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης στη λεωφόρο Βουλιαγμένης και το οποίο σύμφωνα με τη σύζυγό του τον άφησε σχεδόν φυτό αφού έχει 90% αναπηρία.

Ο παρουσιαστής ζητά το ποσό των 2.796.000 ευρώ από τον οδηγό του λεωφορείου και την εταιρία με την συνήγορο του οδηγού να ζητά ιατρική πραγματογνωμοσύνη, σύμφωνα με το ethnos.gr.

«Ο σύζυγος μου αυτή τη στιγμή έχει 90% αναπηρία που σήμαινε ότι είναι σχεδόν φυτό. Έχει ελάχιστη επικοινωνία με το περιβάλλον», ανέφερε χαρακτηριστικά η σύζυγός του.

Στη συνέχεια έκανε γνωστό πως βρίσκεται σε κέντρο αποκατάστασης δωρεάν χάρη στην Τατιάνα Στεφανίδου που γνώριζε τον ιδιοκτήτη.

«Δεν ξέρω πως θα εξελιχθεί αυτό. Χρειαζόμαστε δαπάνη νοσοκόμου σίγουρα για όταν επιστρέψει σπίτι. Εγώ λόγω της κατάστασης δεν μπορώ να δουλέψω. Έχουμε ένα αγοράκι 8 ετών και τα έξοδα του, περίπου 500 το μήνα. Τα έξοδα του σπιτιού επίσης» είπε ο ακόμα η σύζυγος του κ. Αγγελίδη.

Η κατάθεση του οδηγού του λεωφορείου

Ο οδηγός του λεωφορείου καταθέτοντας στη δίκη περιέγραψε το συμβάν από τη δική του πλευρά.

«Κινούμουν στην αριστερή λωρίδα στη λεωφόρο Βουλιαγμένης. Τα φανάρια ήταν κόκκινα και άφησα το λεωφορείο να ρολάρει, αλλά έγιναν πράσινα τα φανάρια και συνέχισα την πορεία μου. Σε εκείνο το σημείο είδα πάνω έντονα φώτα, μια λάμψη, είδα ότι μια μηχανή εκσφενδονίστηκε δέκα μέτρα κι έφτασε ο αναβάτης στο πεζοδρόμιο και η μηχανή σταμάτησε 5-6 μέτρα παρακάτω. Κατέβηκα και ένας κύριος που ήταν μάρτυρας μου λέει δεν φταις σε τίποτα. Έφυγε αυτός μετά το ΕΚΑΒ. Μάλιστα κινδύνεψε και η ζωή του για να σβήσει τη φωτιά με τη μηχανή» δήλωσε σύμφωνα με το ίδιο μεσο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24