search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:59
MENU CLOSE

Νέο αυτοκίνητο για τον Πάπα Φραγκίσκο (Photos)

28.11.2019 16:00
Νέο αυτοκίνητο για τον Πάπα Φραγκίσκο (Photos) - Media
 
Μετά τη Μερσεντές, τη Φίατ, την ΚΙΑ, την Τζιπ και πολλές άλλες αυτοκινητοβιομηχανίες που έχουν κατά καιρούς παράσχει οχήματα στον Ποντίφικα, μια ευρωπαϊκή εταιρεία του έδωσε το νέου του ειδικά διαμορφωμένο όχημα, για το 2019.
 
Συγκεκριμένα, η Dacia αποφάσισε να δωρίσει ένα ειδικά τροποποιημένο Duster 4×4 στο Βατικανό, με σκοπό να εξυπηρετήσει τις μεταφορικές ανάγκες του ηγέτη της Καθολικής Εκκλησίας, Πάπα Φραγκίσκου.
Όπως όλα τα προηγούμενα μοντέλα που είχε ο Πάπας για τις μετακινήσεις του και το συγκεκριμένο Duster είναι βαμμένο σε λευκό χρώμα.
 
Οι βασικές διαφοροποιήσεις σε σχέση με τις εκδόσεις που γνωρίζουμε μέχρι τώρα, αφορούν κυρίως την τοποθέτηση του προσθαφαιρούμενου γυάλινου πλαισίου στο πίσω μέρος, εκεί όπου θα μπορεί να σταθεί ο Ποντίφικας κατά την διάρκεια της περιφοράς του, πάντα με ασφάλεια.
Επίσης, το σασί έχει ενισχυθεί ανάλογα για να μπορεί να αντέξει το επιπλέον βάρος, η απόσταση από το έδαφος έχει μειωθεί κατά 30 mm με σκοπό να μπορεί να διευκολυνθεί η πρόσβαση, ενώ δεν λείπουν οι ειδικές θέσεις για την τοποθέτηση των σημαιών του μικροσκοπικού κρατιδίου.
 
Το εσωτερικό του Duster 4×4 έχει επενδυθεί με μπεζ και λευκά δέρματα, ενώ πίσω έχει τοποθετηθεί ένα διαφορετικό κάθισμα, με μεγαλύτερη έμφαση στην άνεση.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:59