search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 05:15
MENU CLOSE

Ο ΣΚΑΪ «κατέβασε» το βίντεο με τον απρεπή σχολιασμό Λιάγκα για την ασέλγεια σε φοιτήτρια στο ΑΠΘ

28.11.2019 17:20
Ο ΣΚΑΪ «κατέβασε» το βίντεο με τον απρεπή σχολιασμό Λιάγκα για την ασέλγεια σε φοιτήτρια στο ΑΠΘ  - Media

 

Το μεσημέρι της 6ης Νοεμβρίου στην εκπομπή του, ο Γιώργος Λιάγκας και οι συνεργάτες του σχολίασαν απρεπώς το πρωτοφανές περιστατικό της ασέλγειας ενός 20χρονου φοιτητή προς φοιτήτρια στον χώρο της βιβλιοθήκης του Αριστοτέλειου Πανεπιστηµίου Θεσσαλονίκης.

Ο τρόπος µε τον οποίο σχολιάστηκε η είδηση προκάλεσε οργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και όχι μόνο με τις αντιδράσεις να έρχονται από παντού.

Ο Γιώργος Λιάγκας ζήτησε δύο φορές δημόσια συγγνώμη, η Κατερίνα Γκαγκάκη παραιτήθηκε από τη θέση της στην Τεχνόπολη και υπήρξαν σφοδρές αντιδράσεις από το Σωματείο Γυναικείων Δικαιωμάτων «ΤΟ ΜΩΒ», το ΕΣΡ και την ΕΣΗΕΑ, ενώ πλήθος παρουσιαστριών δεν έκρυψαν την ενόχλησή τους με δημόσεις τοποθετήσεις τους λέγοντας πως τέτοια περιστατικά δεν ενδείκνυνται για αστεϊσμούς.

Η συγκεκριμένη εκπομπή ήταν διαθέσιμη μέχρι πρότινος στο κανάλι του ΣΚΑΪ στο YouTube, αλλά πλέον το συγκεκριμένο βίντεο έχει «κατέβει» από τον ιστότοπο.

Διαβάστε επίσης: Γιώγος Λιάγκας: Ο παρουσιαστής από τον Τύρναβο που τα δίνει όλα για την τηλεθέαση (Videos|Photos)

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24