search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 07:26
MENU CLOSE

Πήγαν να δουν αν είναι καλά – Βρήκαν το πτώμα του συζύγου της στον καταψύκτη (Video)

28.11.2019 19:22
Πήγαν να δουν αν είναι καλά - Βρήκαν το πτώμα του συζύγου της στον καταψύκτη (Video) - Media

 

Μπροστά σε πραγματικό μυστήριο βρέθηκαν οι αστυνομικοί που επισκέφθηκαν το σπίτι μιας ηλικιωμένης προκειμένου να διαπιστώσουν αν είναι καλά.

Όλα άρχισαν ότι οι υπηρεσίες πρόνοιας της Γιούτα ειδοποίησαν την αστυνομία ότι η 75χρονη γυναίκα είχε καιρό να δώσει σημεία ζωής και ζήτησαν να ελέγξει το σπίτι της.

Οι αστυνομικοί παραβίασαν την πόρτα και βρήκαν τη γυναίκα νεκρή στο κρεβάτι της. Στο πλαίσιο της έρευνας αποφάσισαν να ελέγξουν και το υπόλοιπο σπίτι.

Μια δυσάρεστη έκπληξη τους περίμενε στον καταψύκτη, μέσα στον οποίο βρήκαν το πτώμα ενός άνδρα, ο οποίος εκτιμάται ότι πέθανε από βίαιο θάνατο.

Αμέσως η υπόθεση πήρε άλλη τροπή και οι δύο σοροί μεταφέρθηκαν στον ιατροδικαστή για νεκροψία, όπου και διαπιστώθηκε ότι η γυναίκα πέθανε από φυσικά αίτια.

Ωστόσο, αίνιγμα παραμένει ως τώρα η αιτία θανάτου του άνδρα, ο οποίος αποκαλύφθηκε ότι ήταν ο σύζυγος της εκλιπούσας.

Και κάπου εκεί το μυστήριο βάθυνε κι άλλο, καθώς η έρευνα συγκέντρωσε αντικρουόμενα στοιχεία για το πότε οι γείτονες τον είχαν δει ζωντανό για τελευταία φορά.

Για την ακρίβεια, ο χρόνος αυτός κυμαίνεται από έξι μήνες ως και έντεκα χρόνια. Για τις οριστικές απαντήσεις αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροψίας.

 

Πηγή: Yahoo! News

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 07:25