30/10/2020 03:11:59

Η «καθηγήτρια της χρονιάς» στο Τέξας, πιάστηκε στα πράσα να κάνει στοματικό σεξ σε μαθητή της μέσα στην τάξη (Photo)

Η «καθηγήτρια της χρονιάς» στο Τέξας, πιάστηκε στα πράσα να κάνει στοματικό σεξ σε μαθητή της μέσα στην τάξη (Photo) - Media

 

Τον περασμένο Μάιο η Ράντι Τσαβερία, μια 36χρονη καθηγήτρια που δίδασκε στο λύκειο Ράουντ Ροκ στο Τέξας, ανακηρύχθηκε «καθηγήτρια της χρονιάς» για όλη την πολιτεία. Οι μαθητές της σχεδόν τη λάτρευαν και ο τρόπος που παρέδιδε το μάθημα ήταν εξαιρετικά μεταδοτικός λένε.

Κατά τη διάρκεια της παραλαβής του βραβείου της η Ράντι είχε ανέβει στο βάθρο και είχε μιλήσει σε άλλους γονείς και καθηγητές: «ο πιο σημαντικός ρόλος ενός εκπαιδευτικού είναι να βοηθήσει τις επόμενες γενιές ώστε να γίνουν επιτυχημένα μέλη της κοινωνίας. Πέρα από κάθε βιογραφικό, εγώ εκπαιδεύω τους μαθητές μου και ελπίζω ότι όταν θα φεύγουν από την αίθουσα του σχολείου θα σκέφτονται τρόπους για να κάνουν τη διαφορά στην κοινωνία».

Όμως τα πράγματα στη φετινή χρονιά δεν εξελίχθηκαν όπως θα περίμενε κάποιος. Ο πατέρας ενός μαθητή βρήκε στο κινητό του ερωτικά μηνύματα, πήγε στην αστυνομία και από την έρευνα προέκυψε ότι αποστολέας αυτών των μηνυμάτων ήταν η 36χρονη Ράντι.

Την συνέλαβαν και η ίδια δεν αρνήθηκε το παραμικρό. Παραδέχτηκε ότι είχε ερωτικές σχέσεις με έναν μαθητή της, και παραδέχτηκε μάλιστα ότι του έκανε στοματικό σεξ μέσα στην αίθουσα κατά τη διάρκεια των διαλειμμάτων την ώρα που τα άλλα παιδιά ήταν στο προαύλιο.

Η καθηγήτρια πλήρωσε εγγύηση και έχει αφεθεί ελεύθερη μέχρι να γίνει η δίκη της.

Σύμφωνα με τη διεύθυνση εκπαίδευσης του Τέξας ο αριθμός των σεξουαλικών σχέσεων ανάμεσα σε εκπαιδευτικούς και μαθητές αγγίζει τα 442 περιστατικά έναντι 429 το προηγούμενο έτος και 302 πριν από δύο χρόνια.  

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.