search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:35
MENU CLOSE

Η πανέμορφη Ρωσίδα γυμνάστρια με τα εκπληκτικά ανοίγματα (Photos/Video)

29.11.2019 08:33
Η πανέμορφη Ρωσίδα γυμνάστρια με τα εκπληκτικά ανοίγματα (Photos/Video) - Media

 

Η Αλεξάνδρα Σολντάτοβα είναι μια Ρωσίδα αθλήτρια που θεωρείται αστέρι στη ρυθμική γυμναστική. Συμμετέχει στην εθνική ομάδα της χώρας της και η ίδια λέει πως η γυμναστική είναι όλη της η ζωή.

Η Αλεξάνδρα δεν χάνει ευκαιρία να γυμνάζεται ακόμη και όταν δεν βρίσκεται στο γυμναστήριο. Για παράδειγμα γυμνάζεται όταν περιμένει το μετρό. Ανεβάζει τα δυο της πόδια στην κυλιόμενη σκάλα και τα ανοίγματα της κάνουν τον κόσμο να αλληθωρίσει. Επίσης γυμνάζεται όταν βαριέται και περιμένει να επιβιβαστεί σε αεροπλάνο. Στο αεροδρόμιο φέρνει το ένα πόδι επάνω από το κεφάλι σαν να είναι το πιο απλά πράγμα στη γη.

Η Αλεξάνδρα που είναι 21 ετών λέει: «Όταν περιμένεις 5 ώρες να έρθει η ανταπόκριση της πτήσης σου, πρέπει να παραμείνεις ζεστός. Και αυτό εγώ προσπαθώ να κάνω».

Η Αλεξάνδρα δεν συμμετείχε στο φετινό παγκόσμιο πρωτάθλημα ρυθμικής γυμναστικής λόγω τραυματισμού.

Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που ανεβάζει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν χιλιάδες «like», ενώ οι ακόλουθοί της ξεπερνούν τους 386.000.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Когда пересадка пять часов,а разминаться надо Или я просто всегда хотела это сделать

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexsandra Soldatova. (@soldy21) στις

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

вот и подошёл к концу всемиожидаемый гран-при 2019 года в Москве!) Спасибо огромное всем за ваше присутствие и огромную поддержку! За вашу любовь! Она чувствовалась во всем! Мы знаем над чем работать и к чему стремиться. дальше больше! И хочу обратиться ко всем болельщикам!) не только к моим, но и других гимнасток. Мы очень ценим ваше внимание! И нам очень больно видеть как вы постоянно между собой ссоритесь, пытаясь доказать друг другу кто прав, кто виноват. мы все одна команда, мы всегда поддерживаем друг друга и стоим друг за друга горой! мы семья!) будьте семьей и вы!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexsandra Soldatova. (@soldy21) στις

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

За минуту до хореографии #iwill#uateam

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexsandra Soldatova. (@soldy21) στις

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:34