search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 15:05
MENU CLOSE

Η έκπληξη του Μανούσου Μανουσάκη στον Σωτήρη Χατζάκη για το Κόκκινο Ποτάμι (Video)

29.11.2019 08:58
Η έκπληξη του Μανούσου Μανουσάκη στον Σωτήρη Χατζάκη για το Κόκκινο Ποτάμι (Video) - Media

 

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή «The 2night Show» ήταν, το βράδυ της Πέμπτης, ο Σωτήρης Χατζάκης που τη φετινή σεζόν έχει κλέψει τις εντυπώσεις, πρωταγωνιστώντας στη σειρά «Κόκκινο Ποτάμι» που σημειώνει μεγάλη επιτυχία στο OPEN.

Ο παρουσιαστής αιφνιδίασε, μάλιστα, τον δημοφιλή σκηνοθέτη, με μια όμορφη έκπληξη στον αέρα της εκπομπής. Συγκεκριμένα, κάλεσε στο τηλέφωνο τον σκηνοθέτη της σειράς, Μανούσο Μανουσάκη, ο οποίος με τη σειρά του μίλησε με τα θερμότερα λόγια για εκείνον.

«Μια συζήτηση με τον Σωτήρη Χατζάκη μπορεί να φτάσει μέχρι το Πεκίνο με τον Μάρκο Πόλο! Τον έχω δει στο θέατρο και σαν ηθοποιό και σαν σκηνοθέτη, τον εκτιμώ αφάνταστα. Αυτό θα το έλεγε όμως ο καθένας. Αυτό που σκέφτηκα, όμως, όταν διάβαζα τα σενάρια από το Κόκκινο Ποτάμι είναι ότι ο ρόλος του Ζαχάροφ είχε γραφτεί για αυτόν πραγματικά. Δίσταζα, πραγματικά. Έλεγα πως είναι σκηνοθέτης και μάλιστα σκηνοθέτης θεάτρου. Είχα μια σεμνότητα απέναντι του στο να του το προτείνω το ρόλο. Ο ίδιος ήρθε τόσο ανοικτός και πρόθυμος σαν πρωτοετής φοιτητής της δραματικής σχολής, έτοιμος να ακούσει και να συζητήσει. Με έπαιρνε τηλέφωνο και επέμενε να κάνουμε περισσότερες πρόβες. Ένας εξαιρετικός συνεργάτης” πρόσθεσε ο επιτυχημένος σκηνοθέτης της ελληνικής τηλεόρασης» είπε, μεταξύ άλλων.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 15:05