23/01/2021 07:15:27

Ομοφυλόφιλος 40αρης υιοθέτησε κοριτσάκι με σύνδρομο Down - Το είχαν απορρίψει 20 οικογένειες (Photos/Video)

Ομοφυλόφιλος 40αρης υιοθέτησε κοριτσάκι με σύνδρομο Down - Το είχαν απορρίψει 20 οικογένειες (Photos/Video) - Media

 

Ένας άνδρας 41 ετών από την Ιταλία, απέδειξε ότι η ανθρωπιά δεν κοιτάζει ούτε χρώμα, ούτε φύλλο, ούτε αρρώστια. Υιοθέτησε ένα μικρό κοριτσάκι με σύνδρομο Down το οποίο προηγούμενα είχαν απορρίψει 20 οικογένειες, επειδή ήταν άρρωστο.

«Το συναίσθημα μου όταν την πήρα στην αγκαλιά μου για πρώτη φορά δεν μπορεί να περιγραφεί» είπε ο Λούκα Τραμπανέζε για την υιοθετημένη κόρη του Άλμπα.

Ένα ξανθό πανέμορφο κοριτσάκι με σύνδρομο down.

Την υιοθέτησε όταν τη Άλπμα ήταν 13 ημερών και όλοι την είχαν απορρίψει.

Και είναι μια απόφαση σταθμός για τα Ιταλικά χρονικά αφού είναι η πρώτη φορά που δίδεται επιμέλεια παιδιού σε μεμονωμένο ομοφυλόφιλο άνδρα (που δεν είναι ζευγάρι δηλαδή).

Η Άλμπα μόλις γεννήθηκε εγκαταλείφθηκε από τη μητέρα της στην είσοδο ενός νοσοκομείου στη Νάπολη της Ιταλίας.

Ο Λούκα μόλις τελείωνε τη δουλειά του πριν υιοθετήσει την Άλμπα, πήγαινε και εργαζόνταν εθελοντικά σε ιδρύματα που είχαν παιδάκια με ειδικές ανάγκες. 

Ο Λούκα είχε σχέση με τον Ντιέγκο 11 χρόνια. Ο Ντιέγκο νοσηλευόταν στο τελικό στάδιο με καρκίνο στο νοσοκομείο της Νάπολης και εκεί ο Λούκα που ξενυχτούσε στο πλευρό του, έμαθε για την εγκαταλελειμμένη Άλμπα. Με το που την είδε τη λάτρεψε και αποφάσισε να την υιοθετήσει,

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.