search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 02:16
MENU CLOSE

Καραμανλής και Τσίπρας δεν ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση της «Καθημερινής»

29.11.2019 10:52
Καραμανλής και Τσίπρας δεν ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση της «Καθημερινής» - Media

 

Παραλειπόμενο από τη γιορτή στο πιεστήριο της «Καθημερινής» για τα 100 χρόνια του φύλλου το περασμένο Σαββατοκύριακο. Ενώ λοιπόν τίμησαν με την παρουσία τους την ιστορική εφημερίδα σύσσωμη η πολιτειακή και η πολιτική ηγεσία του τόπου, δηλαδή από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο και τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, έως πρώην πρωθυπουργοί, υπουργοί, βουλευτές, τραπεζίτες, στελέχη της αγοράς και δημοσιογράφοι.

Οι μεγάλοι απόντες ήταν οι πρώην πρωθυπουργοί Κώστας Καραμανλής και Αλέξης Τσίπρας!

Παρά το γεγονός ότι προσκλήθηκαν στην εκδήλωση για τα 100 χρόνια της «Καθημερινής», επικοινωνώντας μάλιστα μαζί τους υψηλό στέλεχος του ομίλου… Τελικά οι δυο πρώην πρωθυπουργοί δεν ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση!

Τώρα αν αυτό οφείλεται σε άλλες ανειλημμένες υποχρεώσεις τους ή στην κριτική που έχουν δεχθεί από την εφημερίδα, είναι άγνωστο!

Τέλος να σημειωθεί οτι στην εκδήλωση δεν πήγε ούτε ο Ευάγγελος Βενιζέλος που επίσης η απουσία του δεν πέρασε απαρατήρητη!

Πηγή: enimerosi24.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50