search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 04:20
MENU CLOSE

Καταγγελία: Αστυνομικοί τρύπησαν τα λάστιχα ΙΧ φοιτητή στο Καβούρι! (Photo)

29.11.2019 13:19
Καταγγελία: Αστυνομικοί τρύπησαν τα λάστιχα ΙΧ φοιτητή στο Καβούρι! (Photo) - Media

 

Με τρυπημένα τα λάστιχα βρέθηκε ΙΧ φοιτητή που συμμετείχε στην κινητοποίηση στο Καβούρι Αττικής, έξω από τον χώρο που συνεδρίαζε η Σύνοδος Πρυτάνεων.

Σύμφωνα με καταγγελία που δημοσιεύει στην σελίδα της στο facebook η νεολαία Κομμουνιστική Απελευθέρωση, οργάνωση που συμμετέχει στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ, «με απροκάλυπτο τρόπο, αστυνομικές δυνάμεις σταμάτησαν φοιτητές που είχαν αυτοκίνητα στην περιοχή έξω από τη σύνοδο πρυτάνεων, τους ανάγκασαν να καθίσουν με τα χέρια στα καπό και έκαναν έλεγχο σε αυτούς και στα αυτοκίνητά τους με εκβιαστικό τρόπο! Το όχημα ενός φοιτητή, μέλους της νΚΑ και της ΕΑΑΚ, βρέθηκε με τρυπημένα λάστιχα!»

Η νεολαία Κομμουνιστική Απελευθέρωση «δηλώνει ότι οι επιθέσεις από τα ΜΑΤ, οι τραυματισμοί και η στοχοποίηση αγωνιστών δε θα μείνουν χωρίς απάντηση».

Σημειώνεται ότι το μεσημέρι της Παρασκευής επικράτησε ένταση στον χώρο έξω από το ξενοδοχείο στο Καβούρι όπου διεξάγεται η Σύνοδος Πρυτάνεων, όταν φοιτητές με τα χέρια ψηλά προσέγγισαν τον αστυνομικό κλοιό, ζητώντας να τους επιτραπεί να προσεγγίσουν το ξενοδοχείο, ωστόσο δέχτηκαν επίθεση από τις αστυνομικές δυνάμεις με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός φοιτητή.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:15