01/06/2020 13:05:48

Καταγγελία: Αστυνομικοί τρύπησαν τα λάστιχα ΙΧ φοιτητή στο Καβούρι! (Photo)

Καταγγελία: Αστυνομικοί τρύπησαν τα λάστιχα ΙΧ φοιτητή στο Καβούρι! (Photo) - Media

 

Με τρυπημένα τα λάστιχα βρέθηκε ΙΧ φοιτητή που συμμετείχε στην κινητοποίηση στο Καβούρι Αττικής, έξω από τον χώρο που συνεδρίαζε η Σύνοδος Πρυτάνεων.

Σύμφωνα με καταγγελία που δημοσιεύει στην σελίδα της στο facebook η νεολαία Κομμουνιστική Απελευθέρωση, οργάνωση που συμμετέχει στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ, «με απροκάλυπτο τρόπο, αστυνομικές δυνάμεις σταμάτησαν φοιτητές που είχαν αυτοκίνητα στην περιοχή έξω από τη σύνοδο πρυτάνεων, τους ανάγκασαν να καθίσουν με τα χέρια στα καπό και έκαναν έλεγχο σε αυτούς και στα αυτοκίνητά τους με εκβιαστικό τρόπο! Το όχημα ενός φοιτητή, μέλους της νΚΑ και της ΕΑΑΚ, βρέθηκε με τρυπημένα λάστιχα!»

Η νεολαία Κομμουνιστική Απελευθέρωση «δηλώνει ότι οι επιθέσεις από τα ΜΑΤ, οι τραυματισμοί και η στοχοποίηση αγωνιστών δε θα μείνουν χωρίς απάντηση».

Σημειώνεται ότι το μεσημέρι της Παρασκευής επικράτησε ένταση στον χώρο έξω από το ξενοδοχείο στο Καβούρι όπου διεξάγεται η Σύνοδος Πρυτάνεων, όταν φοιτητές με τα χέρια ψηλά προσέγγισαν τον αστυνομικό κλοιό, ζητώντας να τους επιτραπεί να προσεγγίσουν το ξενοδοχείο, ωστόσο δέχτηκαν επίθεση από τις αστυνομικές δυνάμεις με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός φοιτητή.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.