search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:50
MENU CLOSE

Πρίντεζης, Παπανικολάου και Κόνιαρης εκτός Εθνικής λόγω Πιτίνο – Η αντίδραση του προπονητή

29.11.2019 14:16
Πρίντεζης, Παπανικολάου και Κόνιαρης εκτός Εθνικής λόγω Πιτίνο - Η αντίδραση του προπονητή - Media

 

Σοβαρό θέμα προέκυψε στην Εθνική Ελλάδος με τους Γιώργο Πρίντεζη, Κώστα Παπανικολάου και Αντώνη Κόνιαρη ενόψει του Προολυμπιακού τουρνουά του Καναδά.

Οι τρεις παίκτες του Ολυμπιακού απέστειλαν επιστολή στην ΕΟΚ, με την οποία τονίζουν πως θέτουν εαυτούς εκτός γαλανόλευκης. Ο λόγος είναι ο νέος προπονητής της Εθνικής Ελλάδος, Ρικ Πιτίνο, ο οποίος κάθεται ταυτόχρονα και στον πάγκο τηνς ΚΑΕ Παναθηναϊκός. 

Στην επιστολή αναφέρουν χαρακτηριστικά πως το κλίμα είναι ιδιαίτερα τεταμένο μετά τα όσα έχουν συμβεί το προηγούμενο διάστημα στην κόντρα του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ έξω από τις τέσσερις γραμμές του παρκέ.

Οι τρεις παίκτες των ερυθρόλευκων ισχυρίζονται ότι είχαν λάβει διαβεβαιώσεις από τον Πιτίνο πως δεν θα είναι προπονητής στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ ή κάποια άλλη ομάδα και μετά τη συμφωνία του Αμερικανού τεχνικού με τους πράσινους και δεν θέλουν να βρεθούν στη μέση της διαμάχης.

Ουσιαστικά δηλαδή επιρρίπτουν τις ευθύνες τόσο στον Πιτίνο όσο και στην ΕΟΚ για τους χειρισμούς της στη συγκεκριμένη περίπτωση και επομένως θέτουν τους εαυτούς τους εκτός Εθνικής Ομάδας. 

Η αντίδραση Πιτίνο

Η αντίδραση του Αμερικανού κόουτς ήρθε μέσω μιας γραπτής δήλωσης στην οποία εξήγησε πως όταν συναντήθηκε με τους παίκτες του Ολυμπιακού δεν υπήρχαν «ανοιχτές θέσεις εργασίας»,

H δήλωση Πιτίνο:

 «Όταν συναντήθηκα με τους δύο παίκτες του Ολυμπιακού – δεν υπήρχαν “ανοιχτές” θέσεις εργασίας για εμένα, ώστε να κοουτσάρω. Έχω μεγάλο σεβασμό για όλες τις ομάδες στην Ελλάδα. Η Εθνική Ομάδα δεν έχει σχέση με μία αντιπαλότητα, αλλά με το να αγωνίζεσαι και να τιμάς τη χώρα σου. Θα επιλέξω δώδεκα παίκτες που θα μου δώσουν σπουδαία προσπάθεια για να μας βοηθήσουν να φτάσουμε στη νίκη.»

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:50