search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 18:29
MENU CLOSE

Κρήτη: Μειώθηκε η ποινή στον πατέρα που κακοποιούσε την 11χρονη κόρη του

29.11.2019 15:03
Εξελίξεις: Ελεύθερος ο 63χρονος που κατηγορείται για απόπειρα αρπαγής 10χρονης - Media

 

Ένοχος κρίθηκε πατέρας που κατηγορείται για το βιασμό της ίδια του της κόρης μετά την ολοκλήρωση της δίκης που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή. Ο δικηγόρος έκανε λόγο για ηθική ικανοποίηση της οικογένειας από την απόφαση του δικαστηρίου. Στον πατέρα επιβλήθηκε ποινή 12 ετών και 9 μηνών, καθώς του αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό της καλής συμπεριφοράς μετά την πράξη.

Υπενθυμίζεται ότι ο 52χρονος δικάστηκε και καταδικάστηκε πριν από δύο χρόνια από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου σε συνολική ποινή κάθειρξης 32 ετών, αντιμετωπίζοντας τις κατηγορίες του βιασμού, της αιμομιξίας και της αποπλάνησης σε βάρος της κόρης του

Η δίκη της υπόθεσης συνεχίστηκε σε δεύτερο βαθμό. Μάλιστα, καταθέτοντας ως μάρτυρας της υπόθεσης, η 22χρονη σήμερα φοιτήτρια είχε μιλήσει ενώπιον της Έδρας για τα όσα φέρεται να βίωνε επί χρόνια στα χέρια του πατέρα της.

Με πληροφορίες από neakriti.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 18:29