17/01/2021 05:15:55

Τι απαντούν οι Θεατρικές Επιχειρήσεις Μαροσούλη στην Άβα Γαλανοπούλου

Τι απαντούν οι Θεατρικές Επιχειρήσεις Μαροσούλη στην Άβα Γαλανοπούλου - Media
 
Την απάντησή τους στα όσα είπε η Άβα Γαλανοπούλου για την αποχώρησή της από την παράσταση «Happy Birthday Ελλάς» έδωσαβ οι Θεατρικές Επιχειρήσεις Μαροσούλη, με δημόσια επιστολή.
 
Στην επιστολή αναφέρουν τα εξής:
 
«Όλα αυτά τα χρόνια της πορείας της η επιχείρηση διακρίνεται από το ήθος, τη συνέπεια και το σεβασμό απέναντι στους συνεργάτες της εκ των οποίων ποτέ κανείς δεν εξέφρασε την παραμικρή δυσαρέσκεια ειδικά όσον αφορά στην τήρηση των συμφωνηθέντων ανάμεσα στους ίδιους και την επιχείρηση. Ωστόσο σήμερα με μεγάλη μας έκπληξη ενημερωθήκαμε για τις δηλώσεις που έκανε δημοσίως η ηθοποιός Άβα Γαλανοπούλου, αφήνοντας να εννοηθούν ανακρίβειες σχετικά με την συνέπεια της επιχείρησης ως προς το πρόσωπο της.
 
Η επιχείρηση Μαροσούλης θέλοντας να αποκαταστήσει το όνομα και τη φήμη αυτής δηλώνει ρητά και επίσημα πως δεν έχει καμία απολύτως οικονομική οφειλή ως προς το πρόσωπο της Κας Γαλανοπούλου η οποία για όσο καιρό εργαζόταν στο θίασο, πληρωνόταν κανονικά και εγκαίρως ως είχε συμφωνηθεί, το ποσό που είχε συμφωνηθεί για την παροχή των υπηρεσιών της, ενώ η εξόφλησή της έγινε μόλις την περασμένη Παρασκευή 22-11-19, όταν και με δική της απόφαση αποχώρησε από την παράσταση "Happy Birthday Hellas". Η Κα Γαλανοπούλου υπέγραψε μάλιστα η ίδια την εξόφλησή της, η οποία έγινε ταυτόχρονα με την αποχώρηση της χωρίς η επιχείρηση να εξαντλήσει το περιθώριο των εναπομείναντων ημερών έως τη λήξη του μήνα, όπου και προβαίνει στις πληρωμές των συνεργατών της.
 
Ως προς τα παπούτσια της παράστασης τα οποία η Κα Γαλανοπούλου ισχυρίζεται πως πλήρωσε, η επιχείρηση δηλώνει πως παρείχε όπως σε όλους τους συντελεστές της παράστασης τα ρούχα κ τα ενδύματα που προβλέπονταν, τα οποία μάλιστα αποτελούσαν ειδική παραγγελία. Ωστόσο τα υποδήματα όταν παραδόθηκαν στους συντελεστές, δεν ικανοποίησαν την Κα Γαλανοπούλου που πήρε την πρωτοβουλία να αγοράσει μόνη της δικά της υποδήματα.
 
Η επιχείρηση με την παρούσα επιστολή έχει ως πρόθεση να προστατεύσει από ανακρίβειες και συκοφαντικές δηλώσεις τη φήμη και την υπόληψη της.
 
Ευχαριστούμε θερμά,
 
Επιχειρήσεις Μαροσούλη»

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.