search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 20:53
MENU CLOSE

Big Brother: Βροχή οι αιτήσεις – Αναζητείται ο παρουσιαστής

29.11.2019 16:48
Big Brother: Βροχή οι αιτήσεις – Αναζητείται ο παρουσιαστής - Media

 

Τη νέα χρονιά θα κάνει πρεμιέρα το Big Brother στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Το πρώτο ριάλιτι που μεταδόθηκε από την ελληνική τηλεόραση έρχεται και πάλι στις οθόνες μας. Το χρηματικό έπαθλο των 100 χιλιάδων ευρώ είναι ισχυρό κίνητρο αφού σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά περισσότερες από 5 χιλιάδες αιτήσεις συμμετοχής έχουν φτάσει στο κανάλι.

Ήδη έχει κλεισεί η συμφωνία προκειμένου να αρχίσει και η κατασκευή του σπιτιού, που θα φιλοξενήσει τους παίκτες. Αν δεν επιτευχθεί κάτι τέτοιο πριν το Φεβρουάριο – Μάρτιο, τότε οι διαγωνιζόμενοι θα ταξιδέψουν στην Πολωνία, σε σπίτι που θα έχει ετοιμαστεί ήδη μέχρι το τέλος του χρόνου.

Από εκεί και πέρα αναζητείται και ο παρουσιαστής του ριάλιτι.

Όταν είχε βγει η ανακοίνωση για την επιστροφή του ριάλιτι στον ΣΚΑΪ, το όνομα του Γιώργου Λιάγκα γράφτηκε κατά κόρον. Ο ίδιος ο παρουσιαστής διέψευσε οποιοδήποτε τέτοιο ενδεχόμενο μέσα από την εκπομπή του.

Ο Γιώργος Λιανός με δηλώσεις του σημείωσε ότι δεν είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για τη συγκεκριμένη θέση. Με βάση όσα έχουν γραφτεί και ακουστεί δεν αποκλείεται να δούμε τον Σάκη Τανιμανίδη στο τιμόνι του ριάλιτι.

Πηγή: dailymedia.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 20:52