search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 17:20
MENU CLOSE

Τελεσίγραφο Δένδια στον Λίβυο πρεσβευτή: Διευκρινίσεις για το μνημόνιο με Τουρκία ή απέλαση

29.11.2019 17:13
Τελεσίγραφο Δένδια στον Λίβυο πρεσβευτή: Διευκρινίσεις για το μνημόνιο με Τουρκία ή απέλαση - Media

 

Tον πρέσβη της Λιβύης στην Αθήνα κάλεσε ο Ελληνας υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας για να του εκφράσει την έντονη ενόχληση της ελληνικής κυβέρνησης αναφορικά με τις τελευταίες εξελίξεις.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στον πρέσβη της Λιβύης δόθησε περιθώριο έως την Πέμπτη να γνωστοποιήσει το περιεχόμενο του μνημονίου κατανόησης που υπέγραψαν Τουρκία και Λιβύη την περασμένη Τετάρτη στην Κων/πολη.

Σε διαφορετική περίπτωση, ο Λίβυος πρέσβης θα αντιμετωπιστεί από τις ελληνικές Αρχές ως ανεπιθύμητος στη χώρα και θα απελαθεί από τη χώρα.

Παράλληλα η Ελλάδα απέστειλε πρόσκληση και στον πρόεδρο του λιβυκού κοινοβουλίου, ο οποίος πρόσκειται στον στρατάρχη Χάφταρ, για να επισκεφθεί την Αθήνα ενώ την ενόχλησή της προς τη διεθνώς αναγνωρισμένη λιβυκή κυβέρνηση εξέφδρασε και η Ευρωπαϊκή Ένωση.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 17:19