search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 07:21
MENU CLOSE

«Επικός» Κωνσταντίνος Τζούμας: Η διαθήκη μου θα έχει… αέρα κοπανιστό (Video)

29.11.2019 19:13
«Επικός» Κωνσταντίνος Τζούμας: Η διαθήκη μου θα έχει... αέρα κοπανιστό (Video) - Media
 
Ο Κωνσταντίνος Τζούμας έδωσε συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ και μίλησε για όλα, αναφερόμενος με την  ειλικρίνεια που τον διακρίνει σχολίασε τα τηλεοπτικά προγράμματα ακόμη και το ριάλιτι μοντέλων.
 
Για το GNTM ο Κωνσταντίνος Τζούμας είπε χαρακτηριστικά: «Το παρακαλουθώ εξ αποστάσεως. Βλέπω τα σχόλια του ενός και του άλλου, δε χρειάζεται να στήνομαι κάθε βράδυ για να το βλέπω. Θα μου πεις μπορεί να δεις τα κορίτσια και να θέλεις να ανταλλάξεις μαζί τους μερικές κουβέντες. Η αλήθεια είναι ότι μεγαλώνοντας σπάνια σε φωνάζει κάποια για να της κατεβάσεις το φερμουάρ. Όλο για να το ανεβάσεις σε ζητάνε!».
 
Απολαυστικός ο Κωνσταντίνος Τζούμας αναφέρθηκε στην Αλίκη Βουγιουκλάκη αλλά και στην Τζένη Καρέζη, για το αν δοκίμασε ναρκωτικά αλλά και το τι θα γράφει στη διαθήκη του.

Πηγή: gossip-tv.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 07:01